IKKE SINGEL: Tone Damli har funnet lykken med Bærumsgutten Markus Foss.  Foto: FameFlynet Norway
IKKE SINGEL: Tone Damli har funnet lykken med Bærumsgutten Markus Foss. Foto: FameFlynet NorwayVis mer

- Jeg har ikke blitt noe mer vill i trusa

... men Tone Damli innrømmer at bruddet har forandret henne litt som person.

SEOGHØR.NO: Mandag denne uken slapp Tone Damli (25) sin nyeste singel «Perfect World», og i den anledning gjestet hun Stian Lilleheil Eliassens (35) radioprogram «Stian» på NRK P3 tirsdag ettermiddag.

Den flotte Sogndalsjenta snakket selvfølglig om sin nye låt, og om hvordan det var å spille inn albumet blant mektige musikkprodusenter i L.A.

Radiovert Stian klarte ikke å dy seg, og spurte Tone rett ut om hun har forandret seg etter sjokkbruddet med skuespillerforloveden Aksel Hennie (37):

- Vanskelig spørsmål. Jeg har vel sikkert forandret meg littegrann, men har ikke blitt noe mer vill i trusa. Jeg tar det ganske med ro, og jobber veldig masse. Jeg jobber jo som regel hver helg når de andre er ute og koser seg. Om jeg har forandret meg? Njæi. Vet ikke, forklarer Tone.

På spørsmål om hun fremdeles er singel svarte 25-åringen hemmelighetsfull:

- Det vet jeg ikke..!

Og dermed bekrefter hun på sett og vis for første gang at hun er i et forhold med Bærums-gutten Markus Foss (31), som Se og Hør skrev om allerede i juni.

Etter det Se og Hør kjenner til er de to gamle kjente, men det er først den siste tiden at vennskapet har utviklet seg til noe mer. De to har over en lengre tid hatt stevnemøter i skjul, og i juli var hun og kjæresten Markus, i tillegg til flere venner, på ferie sammen i solfylte Miami.

Mandag slapp hun altså singelen «Perfect World», fra albumet «Winner of a Losing Game».

LES OGSÅ: Var utro mot Beyoncé fem ganger