- Jeg har ikke betalt for disse

Christina Hendricks tilbakeviser påstandene om at puppene hennes er uekte vare.

<strong>LYKKELIG:</strong> - Det er den jeg er, og er heldig som får være med i en serie som hyller det, har Christina Hendricks, som her er avbildet sammen med kjæresten, Geoffrey Arend, tidligere uttalt. Foto: All Over Press
LYKKELIG: - Det er den jeg er, og er heldig som får være med i en serie som hyller det, har Christina Hendricks, som her er avbildet sammen med kjæresten, Geoffrey Arend, tidligere uttalt. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: TV-serien «Mad Men» er kjent for sitt stjernegalleri av formfulle kvinner. En av dem er Joan Holloways, som spilles av Christina Hendricks (35).

Handlingen i serien foregår på et reklamebyrå i USA på 1960-tallet der menn var ekte menn og kvinnenes naturlige former ble hyllet som et skjønnhetsideal.

Men Christina Hendricks fortrinn er kanskje ikke helt hennes egne. Det viser en 12 år gammel fotoserie fra herremagasinet Playboy, der hun poserer i sølvbikini og en langhåret, blond parykk.

Her kan du se Christina Hendricks-bildene i Playboy (Ekstern lenke).

Forskjellen på hennes bryststørrelse i fotoserien i 1999 og til de bildene som mandag ble tatt av henne på den røde løperen er iøynefallende. Mange mener at det kun kan skyldes plastisk kirurgi.

Den populære TV-stjernen har derimot benektet at så er tilfelle.

- Det er direkte vondt - det er tross alt min kropp. Jeg har ikke betalt for disse, det er ikke silikonpupper. Det er den jeg er, og er heldig som får være med i en serie som hyller det, har hun tidligere uttalt.

Det er ikke første gang at spekulasjonene kommer rundt Christina Hendricks store frontparti. Og ifølge Berlinske Tidende tyder de runde brystene på en plastikk-kirurgis arbeid. Det mener i hvert fall eksperter i bransjen.

Dette tilbakeviser derimot altså Hendricks. Skuespillerinnen mener nemlig at hun i sine yngre dager var mye tynnere og at da hun begynte å legge på seg - hadde hun ikke lyst til å vende tilbake til sin opprinnelige form.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Hvor har det blitt av formene?  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer