TREKKER BEKREFTELSEN: Tone sier til VG at hun slett ikke bekreftet noe forhold under forrige ukes "Allsang på grensen". Hun ønsker også at mediene nå gir henne og Aksel tid til å bli bedre kjent, før de kommer med en eventuell bekreftelse.  Foto: SCANPIX
TREKKER BEKREFTELSEN: Tone sier til VG at hun slett ikke bekreftet noe forhold under forrige ukes "Allsang på grensen". Hun ønsker også at mediene nå gir henne og Aksel tid til å bli bedre kjent, før de kommer med en eventuell bekreftelse. Foto: SCANPIXVis mer

- Jeg har ikke bekreftet noe forhold

Tone Damli Aaberge følte seg presset av Tommy Steine...

SEHER.NO: Det var under forrige ukes "Allsang på grensen" på TV 2, at Tone Damli Aaberge (21) tilsynelatende bekreftet det som har blitt skrevet i hele sommer, nemlig at hun er kjæreste med skuespiller Aksel Hennie (33).

Det var programleder Tommy Steine som halte svaret ut av den sjarmerende Sogndalsjenta.

- Alle journalister graver og graver, de vil ha svaret rett fra deg. Og jeg vil ikke være en av de, så her holder det bare at du sier: Er du det, eller er du det ikke? spurte Steine,

- Altså, det er jo kjipt at det er så dårlig vær i dag da, sier Tone og ler.

- Er du det, eller er du det ikke? Det kan være hva som helst, bare svar: Er du det?, sier Steine til slutt.

Etter en lite tenkepause lener Tone seg over mikrofonen og svarer kort: "Ja".

Nå trekker imidlertid popstjernen tilbake bekreftelsen, og hevder overfor VG at hun aldri har bekreftet noe som helst.

- Det var ikke en bekreftelse. Jeg har ikke bekreftet noe forhold, sier Tone til avisen, og innrømmer samtidig at hun følte press fra Steine på å svare på spørsmålet:

- Selv om jeg regnet med at spørsmålet ville dukke opp, ble jeg veldig satt ut av at han stilte det om og om igjen, sier hun.

Så langt har hverken Tone eller Aksel villet kommentere ryktene om forholdet deres, og popstjernen synes heller ikke hun har noen plikt til det.

- Jeg synes vi må få sjansen til å bli kjent med hverandre før noen kan kreve at vi skal bekrefte forholdet i media. Vi må få den tiden vi trenger, sier hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Jeg kommer over mange fristelser