- Jeg har ikke behov for MGP

Men så stiller Spellemann-vinneren i sangkonkurransen. Se video!

MGP-KLAR: Noora Noor er blant deltagerne som skal være med i neste års norske MGP. Til Seher.no forteller sangstjernen at hun ble spurt om å være med.  Foto: Adéle C. Blystad/Seher.no
MGP-KLAR: Noora Noor er blant deltagerne som skal være med i neste års norske MGP. Til Seher.no forteller sangstjernen at hun ble spurt om å være med. Foto: Adéle C. Blystad/Seher.no Vis mer
Se videointervju med MGP-aktuelle Noora Noor nederst i saken!

SEHER.NO: Mandag ettermiddag ble de siste delfinalistene til neste års Melodi Grand Prix offentliggjort på Hard Rock Café i Oslo. 

Blant de tolv finner vi tidligere MGP Junior-vinnere The BlackSheeps, Grethe Svensen, Stella Mwangi, Hanne Sørvaag, samt Spellemann-vinner i kategorien «årets kvinnelige artist» for 2009 - Noora Noor (31). 

Sistnevnte har hatt stor suksess med popkarrieren siden hun for alvor slo gjennom med platen «Curious» i 1999. I fjor fikk hun også strålende kritikk for albumet «Soul Deep», som hun vant Spellemannprisen for.

Samtidig som hun holder på med et nytt plateprosjekt, skal hun altså delta i Melodi Grand Prix med låten «Gone with the wind». Og når Seher.no spør om MGP er noe hun alltid har drømt om, begynner hun å le.

- Jeg har ikke tenkt på det. Egentlig ikke. Jeg har hatt lyst til å synge hele tiden, men det er jeg heldig nok til å gjøre. Men å være med på det her, nei, det har jeg liksom ikke hatt behovet for, føler jeg. For jeg  har jo alltid vært i søkelyset, har gitt ut albumer og vært heldig nok til å få spille konserter, og det gjør jeg jo ennå, sier hun til Seher.no:
 
- Jeg er ikke med på dette for å fremheve karrieren min på noen måte. Jeg er med på det her fordi det er gøy og fordi jeg har en helt fantastisk låt som jeg vet at jeg kan gjøre best.

Ifølge 31-åringen var det ikke hun selv som meldte seg på sangkonkurransen.

- Nei, jeg ble spurt. Det er veldig stort. Jeg er beæret, smiler hun.

Noor er heller ikke bekymret for hva slags effekt det vil ha på karrieren hennes dersom det skulle gå dårlig i MGP.

- Nei, ikke i det hele tatt. Jeg tenker ikke sånn. Jeg er den jeg er, synger og vrenger sjelen min som jeg alltid har gjort. Går det bra, så går det bra, gjør det ikke det så har jeg fortsatt mine ting å drive med, sier hun.

Her er den totale deltagerlisten for MGP 2011:

Ørland:
Carina Dahl: «Guns & Boys»
Use Me: «Daisy»
Sichelle: «Trenger mer»
Sie Gubba: «Alt du vil ha»
Åste & Rikke: «Not That Easy»
Helene Bøksle: «Vardlokk»
Gatas Parlament: «Jobbe litt mindre og tjene litt mer»

Florø:
Pernille & Marius: «I’ll be Yours»
Hanne Sørvaag: «You’re like a Melody»
Isabella: «Sand»
Endre: «Oh, Oh (Puppy Love)»
Marika: «Hungry for You (Gipsydance)»
Mimi Blix: «Allergic»
Babel Fish: «Depend on Me»

Skien:
Grethe Svensen: «Like Dreamers Do»
Girl Happy: «SOS»
The BlackSheeps: «Dance Tonight»
Noora Noor: «Gone With the Wind»
Susperia: «Nothing Remains»
Stella Mwangi: «Haba Haba»
The Lucky Bullets: «Fire Below»

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:   - Jeg får lyst til å være 17 år igjen

Se videointervju med MGP-aktuelle Noora Noor nedenfor:


[obj:media:9207]