FOR MANGE VONDE MINNER: Christina Aguilera kontaktet sin far i fjor. Men hun innså fort at hun hadde for mange vonde minner til å kunne fortsette relasjonen med sin far. Foto: Stella Pictures
FOR MANGE VONDE MINNER: Christina Aguilera kontaktet sin far i fjor. Men hun innså fort at hun hadde for mange vonde minner til å kunne fortsette relasjonen med sin far. Foto: Stella PicturesVis mer

- Jeg har ikke behov for en far

- Det er alltid rom for tilgivelse - og jeg har tilgitt ham - men...

SEHER.NO:  Christina Aguilera (29) har aldri lagt skjul på at forholdet til hennes far har vært anstrengt. Sangerinnen har hatt liten kontakt med sin far gjennom årenes gang, og slik ser hun gjerne at det forblir. Hun ser rett og slett ingen grunn til å ha ham i livet sitt.

I fjor valgte den vaker sangerinnen å kontakte sin far, den tidligere sersjanten Fausto, men hun innså fort at hun hadde for mange vonde minner til å kunne forsette relasjonen med sin far.
 
- Forholdet vårt er så og si ikke-eksisterende. Jeg er på et sted i livet mitt hvor jeg ikke trenger en far. Det er alltid rom for tilgivelse - og jeg har tilgitt ham - men nå er jeg voksen, og jeg føler at jeg må ta de rette valgene for meg og min familie.

I TV-dokumentar innrømmer hun at sersjanten gjorde livet hennes til et helvete for hennes mor, søster og seg selv.

- Jeg har vært vitne til mange ubehagelige ting - mye dytting, krangler og skrik. Når jeg vokste opp følte jeg meg ikke trygg. Det å føle seg maktesløs er den verste følelsen på jord. Jeg brukte musikken som en utvei. Smerten jeg følte hjemme var starten på min kjærlighet til musikken, sier hun til E!

Hennes mor, Shelly Kearns, forteller også om hennes verste øyeblikk - den dagen hun fant fireårige Christina i en blodpøl på badet.

- Jeg løftet henne opp og sa «Herregud, hva har skjedd?», Christina sa «Pappa ville sove, men jeg lagde for mye bråk», mimrer Shelly.

Aguileras mor flyktet etter hvert fra sin voldelige ektemann, og tok meg seg døtrene til deres bestemor.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 


LES OGSÅ: - Vil ikke være seg selv