FIN TID: - Jeg har storkost meg, og har hatt ferie siden april! Det eneste jeg har gjort er å bygge hytte sammen med pappa, sier Anders Jacobsen, som i høst skal danse med Elena Bokoreva Wiulsrud i «Skal vi danse». Foto: Stella Pictures
FIN TID: - Jeg har storkost meg, og har hatt ferie siden april! Det eneste jeg har gjort er å bygge hytte sammen med pappa, sier Anders Jacobsen, som i høst skal danse med Elena Bokoreva Wiulsrud i «Skal vi danse». Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg har ikke angret i det hele tatt

Den norske hoppstjernen avslører «tidenes pappaperm»... Se video!

Publisert
Se video med Anders Jacobsen og Elena Bokoreva Wiulsrud nederst i saken!

SEHER.NO: I forrige uke lanserte TV 2 deltagerne i årets «Skal vi danse». På listen finnes blant annet den tidligere hoppstjernen Anders Jacobsen (26), som i mai bestemte seg for å legge hoppskiene på hylla - i hvert fall i en periode.

I januar ble Anders og kona Birgitte også foreldre til en liten gutt. Til Seher.no avslører Jacobsen at den siste tiden har vært ingenting annet enn helt strålende.

- Jeg har hatt tidenes pappaperm i sommer. Jeg har storkost meg, og har hatt ferie siden april! Det eneste jeg har gjort er å bygge hytte sammen med pappa. Så jeg har hatt god tid til å tenke gjennom avgjørelsen og har ikke angret i det hele tatt, sier han til Seher.no.


Utfordringene i hoppbakken er altså foreløpig et tilbakelagt kapittel for 26-åringen. «Skal vi danse» kommer dermed som bestilt for den meritterte eks-hopperen.

- Jeg har sagt ja til dette, slik at jeg får fylt opp høsten med noe. Og så blir det litt kommentering på NRK til vinteren. Så får vi se til våren hva som skjer da, om det har klødd for mye i fingrene i løpet av vinteren, eller om man begynner å jobbe.
 
- Så det kan fortsatt hende at du kommer tilbake igjen i hoppbakken?

- Det kan jeg ikke svare på, sier han hemmelighetsfullt.

Jacobsen er ikke bekymret for om han klarer papparollen like godt nå som han må trene dans flere ganger i uka for å sjarmere norske TV-seere i senk på parketten.

- Det tror jeg at jeg skal klare. Kona mi er jo hjemme på fulltid, så det kommer til å gå bra, det. Det gjelder å avlaste så godt som mulig.


Den unge «Skal vi danse»-deltageren har tidligere uttalt at han ikke liker oppmerksomheten ved å være en kjent person, og at han er ukomfortabel med å bli kjent igjen i butikken.

- Du blir vel ikke mindre kjent igjen i butikken ved å være med i «Skal vi danse», Anders?

- Nei, men jeg har vel konkludert med at det blir jeg ikke kvitt. Da tenkte jeg heller at nå finner jeg på noe gøy uten det store presset på meg selv, annet enn dansepresset. I toppidretten har det vært et konstant press, man er en 24-timers utøver. Det er fantastisk gøy når man er topp motivert, men det ikke er tilfellet blir dagene litt lange.

I TV 2-programmet, som har premiere i september, skal Jacobsen danse med Elena Bokoreva Wiulsrud. Til Seher.no forteller han at kona Birgitte langt fra blir sjalu for at han skal tilbringe så mye tid med den vakre jenta. 

- Birgitte ble kjempeglad for det. Hun hadde håpet at det skulle bli Elena, så det skal nok gå veldig bra. Jeg er veldig fornøyd, jeg har fått en jeg vet er veldig god til å danse. Og som i tillegg er liten og lett - og som jeg skal klare å løfte. Det er helt perfekt, sier Anders Jacobsen til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Anna Anka blir beskyldt for å være en dårlig mor  

Se video med Anders Jacobsen og Elena Bokoreva Wiulsrud her:[obj:media:9856]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer