KJOLEMARATON: - Jeg har hørt fra de missene som har reist tidligere at det er lurt å ha med litt mer, forteller Lene Egeli. Foto: Kenneth Larsen
KJOLEMARATON: - Jeg har hørt fra de missene som har reist tidligere at det er lurt å ha med litt mer, forteller Lene Egeli. Foto: Kenneth LarsenVis mer

- Jeg har i hvert fall 40-50 kjoler

Lene Egeli gjør seg klar for Miss World-finalen. Bli med hjem i koffertkaoset!

SEHER.NO: Det er mer enn én kjole og én bikini som skal til når Frøken Norge skal representere fedrelandet i Miss World.

Det vet Lene Egeli (21), som lørdag reiser til Sør-Afrika som Norges kandidat i den internasjonale missekonkurransen.

Vi i Seher.no ble med hjem til den tidligere "Top Model"-finalisten for å inspisere bagasjen, og det var ingen oversiktlig oppgave!

- Jeg har i hvert fall 40-50 kjoler. Jeg skal telle over etterpå, forteller Lene blant kofferter og kleshauger.

- Vi har fått beskjed om å ha med cirka åtte aftenkjoler, men jeg har hørt fra de missene som har reist tidligere at det er lurt å ha med litt mer.

Miss World-finalen går av stabelen 13.desember, og Lene skal være i Sør-Afrika en hel måned. Og en ekte miss kan ikke ha det samme antrekket to ganger! Derfor er skjønnheten fra Stavanger innstilt på at det blir en del overvekt å betale for når hun tar med seg sine fem kofferter på reisefot.

- Det blir veldig mye bagasje, så jeg kommer til å få ganske mye overvekt - det er jeg helt sikker på, forteller Lene, som har ordnet det slik at hun ikke må bære alt selv.

- Heldigvis skal kjæresten min følge meg til flyplassen, så han får hjelpe meg og bære mye!

Bli med hjem i pakkekaoset til Frøken Norge og få en sniktitt på hennes flotte kjoler i vår video!


[obj:media:7081]Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: Miss World-trøbbel for Lene