- Jeg har holdt på hemmeligheten lenge

Tone Damli avslører sin nye jobb.

SPORTY: Tone Damli er treningsmerket Bavacs nye frontfigur. Popstjernen er svært glad i å trene og gleder seg til å ta fatt på oppgaven.  Foto: Pål Laukli
SPORTY: Tone Damli er treningsmerket Bavacs nye frontfigur. Popstjernen er svært glad i å trene og gleder seg til å ta fatt på oppgaven. Foto: Pål Laukli Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Torsdag avslørte Tone Damli (23) på sin blogg at hun blir modell for treningstøy fra det norske merket «Bavac».

- I ganske lang tid har jeg gått å holdt på hemmeligheten om at jeg er Bavac sin nye frontfigur, synes det er verdens verste ting å ikke kunne skrike ut hva jeg drive med og hva jeg jobber med, men nå kan jeg, og hipphipphurra for det, skriver popstjernen på sin blogg.

23-åringen er blant annet kjent for sin flotte kropp og har aldri lagt skjul på at hun er svært glad i å trene.

- Jeg er jo som kjent veldig glad i trening og aktivitet, og er opptatt av treningsutstyr. For min del blir jeg enda mer motivert til å trene når form og farge på tøyet er på plass, gjerne spreke farger!

«Butterflies»-sangeren er ikke uvant foran kameraet og har tidligere jobbet som modell, blant annet for klokkemerket «Mango». Hun har også frontet en treningskampanje for klesgiganten «Nike». 

I tillegg til å stille opp på bilder, skal også popstjernen teste produktene og komme med sine tilbakemeldinger til produsentene.

- For meg var det selvfølgelig avgjørende at Bavac er et helnorsk klesmerke, at de kombinerer trening og stil, og ikke minst at jeg kan få bli med å prege de kommende kolleksjonene, sier Tone Damli Aaberge i en pressemelding.

Lørdag går KK-mila av stabbelen i Oslo, og popstjernen stiller i Bavac-design.

- Får se om kneet mitt er med å springe selve milen, har i allefall griselyst, sier hun.
  
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hun er enormt snill, generøs og vakker  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer