Rød løper:

- Jeg har helt nye tenner

Flere av landets mest kjente fjes dukket opp for å feire «Harm & Hegseth».

SAMBOERE: Emil Gukild selger leiligheten, og har flytta inn hos kjæresten Linnéa Myhre. Video: Rød Løper / Dagbladet TV Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

BYGDØY ALLÉ / OSLO (Se og Hør): I desember ble det kjent av TV-profilene Vegard Harm (25) og Morten Hegseth (36) skulle slutte i VGTV-programmet «Panelet» for godt.

Forrige uke ble det imidlertid kjent at de nå skal få sitt eget talkshow hos VGTV, som vil gå under samme navn som duoens podkast - «Harm & Hegseth».

Programmet har premieredato allerede fredag denne uka, og torsdag kveld har flere av landets mest kjente fjes tatt turen til Bygdøy Allé i Oslo for å feire med en aldri så liten premierefest.

FORTID: Morten Hegseth tok over dommerjobben til ekskjæresten Tore Petterson i «Skal vi danse» før den 17. sesongen. Men kontakt har de ikke hatt. Video: Rød Løper Vis mer

- Veldig stas

Kveldens hedersgjester, Morten Hegseth og Vegard Harm, var blant de som strålte på den røde løperen. Overfor Se og Hør kommer det fram at det er liten tvil om at de gleder seg stort til kvelden.

- Det er veldig stas at vi får ha premierefest, pynte oss og lage talkshow, sier Hegseth med et storm smil, før Harm legger til:

- Vi er over skyene, rett og slett!

KLARE: Morten og Vegard gleder seg stort til premieren på eget talkshow. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
KLARE: Morten og Vegard gleder seg stort til premieren på eget talkshow. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

- Jeg har nye tenner

Realityprofilene Caroline Nitter og Cristian Brennhovd dukket også opp før kveldens premierefest. På spørsmål om hva de ser mest fram til ved kvelden, bekrefter begge at det er drinkene de gleder seg aller mest til.

- At vi får noe gratis drikke! Og det blir veldig hyggelig å si gratulerer med nytt talkshow, vi digger dem. Jeg tror det blir dritgøy, sier Brennhovd.

ØVD: Cristian Brennhovd har øvd på å smile i speilet. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
ØVD: Cristian Brennhovd har øvd på å smile i speilet. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Han kan samtidig avsløre at han har forberedt seg på en helt spesiell måte før kvelden.

- Det er viktig å øve på å smile når man kommer hit. Jeg har stått og øvd meg i speilet før jeg skulle foran presseveggen her faktisk. Jeg har jo helt nye tenner, så de må jo vises.

STOLT KJÆRESTE: «Kompani Lauritzen»-aktuelle Mayoo Indiran tok med seg kjæresten da han dukket opp på premierefest. Reporter: Thea Hope. Video: Kine Falch Vis mer

Samboere

Et av Norges hotteste kjendispar, Linnea Myhre og Emil Gukild, var blant gjestene som dukket opp. Gukild kan fortelle at han for tida står midt i leilighetssalg, ettersom han det siste halve året har bodd hos kjæresten.

Skal vi tro ham, går samboerskapet på skinner.

SAMBOERE: Emil og Linnea dukket opp sammen i forkant av premierefesten. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SAMBOERE: Emil og Linnea dukket opp sammen i forkant av premierefesten. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

- Hva er den største feiden dere kunne hatt i heimen?

- Jeg tror ikke det er noe altså. Vi er ikke noe kranglete folk, så nei sorry, jeg må skuffe altså. Vi har ingen feider, sier han, og bekrefter at han er flink til å ta ned dosetet etter toalettbesøk.

Beautyinfluenser Eveline Karlsen er også blant gjestene som gleder seg stort.

STRÅLER: Eveline Karlsen var glad for å møte folk igjen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
STRÅLER: Eveline Karlsen var glad for å møte folk igjen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

- Det er så lenge siden vi var samlet så mange! Vi trenger noe gøy nå. Jeg gleder meg veldig til å se showet, og jeg ble så glad da jeg så Jørgine (Massa Vasstrand red.anm,) og Vegard (Harm red.anm.) igjen, så dette blir helt fantastisk, sier hun lattermildt.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer