JENS MENN: Brad Pitt, Vince Vaughn og John Mayer har vært sammen med Jennifer Aniston på rekke og rad. Hun føler at hun har hell i kjærlighet, men blir stadig møt med oppslag om hennes ulykkelige kjærlighetsliv. Foto: All over press/Stella
JENS MENN: Brad Pitt, Vince Vaughn og John Mayer har vært sammen med Jennifer Aniston på rekke og rad. Hun føler at hun har hell i kjærlighet, men blir stadig møt med oppslag om hennes ulykkelige kjærlighetsliv. Foto: All over press/StellaVis mer

- Jeg har hell i kjærlighet

Jennifer Aniston har en helt annen oppfatning om sitt forhold til menn.

SEHER.NO: Jennifer Aniston (39) har fått mye medieomtale i forbindelse med sine åpenhjertige uttalelser i desember-utgaven av Vogue Magazine.

Ikke bare forteller Aniston hvordan hun synes det var svært "ukult" av Angelina Jolie (33) å fortelle mediene at hun og Jennifers daværende ektemann Brad Pitt (44), forelsket seg på settet av "Mr. and Mrs. Smith", men superstjernen sier også at hun, tross alt, har vært utrolig heldig med kjærligheten, skriver Us Magazine.

- Hele denne "stakkars ensomme Jen"-greia, denne teorien om at jeg er så uheldig i kjærlighet? Jeg føler faktisk at jeg har vært utrolig heldig når det gjelder kjærlighet...Jeg er akkurat der jeg vil være, sier Jennifer til Vogue.

- Fungerte ikke
Og når det gjelder ekteskapet til Brad, hevder superstjernen at det endte rett og slett fordi det "ikke fungerte".

- Hvem sa at ting må vare evig? Det er å sette listen for høyt. Det blir for mye press. Og jeg tror at hvis en legger så mye press på en selv... ja, da er det umulig å oppnå, sa Aniston.

Kun èn dag etter at Vogue ble lagt ut for salg, var Aniston gjest på "The Oprah Winfrey Show".

Også her snakket "Friends"-skuespillerinnen ut om kjærligheten, da i forbindelse med Vogue-intervjuet.

- Jeg har vært ufattelig heldig når det gjelder kjærlighet. Det ser kanskje ikke sånn ut så langt, men jeg har det, sa Aniston til Oprah.

Og på spørsmål fra talkshowdronningen om hvorfor hun gadd svare på Vogue-journalistens spørsmål om Angelina Jolies uttalelser, svarte Jennifer " han stilte meg et spørsmål og da forsøkte jeg rett og slett å svare så ærlig som jeg kunne".

Selv om pressen de siste tre årene har hevdet at skuespillerinnen er svært bitter på Brad og Angelina, var Jennifer overraskende positiv i sin omtale av eksmannen overfor Oprah.

- Han har gjort noen fantastiske ting de siste årene. Så jeg synes han gjør det supert, sa hun.

Mange fantastiske menn

I Vogue-intervjuet snakker superstjernen også ut om sitt mye omtalte "rebound-forhold" til skuespiller Vince Vaughn, samt sitt av og på-forhold til musiker John Mayer.

Og ifølge Jennifer har hun truffet mange fantastiske menn i sitt liv, skriver Access Hollywood.
- Jeg kaller Vince min hjertestarter. Han brakte meg regelrett tilbake til livet...Han var herlig og morsom og perfekt i den tiden vi hadde sammen, sier hun om skuespilleren, før hun kommenterer forholdet til Mayer:

- Jeg bryr meg veldig, veldig mye om han. Vi snakker sammen og tilber hverandre. Og det er egentlig slik ståa er, forteller hun.

Likevel nekter Aniston å la livet sitt styres av en mann.

- Jeg har aldri likt den der "Sex- og singeliv"-greia der kvinner kun føler seg mektige når de finner en mann. Det er ikke min greie. Jeg tror ikke på det. Men jeg skal ha barn. Det bare vet jeg.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Her avkrefter hun babyryktene!

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.