- Jeg har hatt verdens verste år

Tone opplevde døden på nært hold.

SØRGET: Tone Damli Aaberge beskriver 2011 som «verdens verste år». Nå tyder alt på at 2012 blir en opptur for sangfuglen. Foto: SCANPIX
SØRGET: Tone Damli Aaberge beskriver 2011 som «verdens verste år». Nå tyder alt på at 2012 blir en opptur for sangfuglen. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Tone Damli Aaberge (23) nyter gode anmeldelser for sin siste singel ”Look Back” - og hun trengte en opptur etter fjorårets motgang.

Da kjærestens bror døde under et fallskjermhopp i Tønsberg i august, ble livet snudd på hodet for Tone og Aksel Hennie (36).
- Det har vært et drittungt år. Når man mister noen rundt seg så blir mange ting man tidligere har prioritert rett og slett uviktig. Man mister gløden, gnisten og motivasjonen, og det har vært - og er - helt forferdelig, sier 23-åringen til VG.

Popprinsessen har omgitt seg med barn for å finne trøst i sorgen.

- Barn sprer glede og får deg til å fortsette. Barn vil ikke sørge, de vil spille Ludo og le og tvinge deg til å gå videre, sier skjønnheten til VG og konkluderer med at hun ønsker seg barn selv en gang i fremtiden.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Annan Forbes Hennie døde i fallskermulykke

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer