Halsey:

- Jeg har hatt tre spontan­aborter og fire operasjoner

Sangstjernen deler åpenhjertig om sykdommen.

BRUTALT ÆRLIG: Sangstjernen Halsey (24) delte nylig flere Twitter-innlegg om livet med endometriose. Hun benyttet også anledningen til å ta et oppgjør med kritikerne. Foto: NTB scanpix
BRUTALT ÆRLIG: Sangstjernen Halsey (24) delte nylig flere Twitter-innlegg om livet med endometriose. Hun benyttet også anledningen til å ta et oppgjør med kritikerne. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Den amerikanske artisten Ashley Nicolette Frangipane (24), bedre kjent under artistnavnet Halsey, delte i fjor åpent om livet med endometriose i en episode av TV-programmet «The Doctors».

Tilstanden skal være svært smertefull, og går ut på at vev av samme type som slimhinnen i livmoren vokser utenfor livmorhulen.

Tidligere har også skuespiller Lena Dunham (32) snakket åpenhjertig om sykdommen, og hun har gjennomført en full hysterektomi, som ifølge Norsk Helseinformatikk tilsier at hun har operert vekk hele livmoren for å slippe smertene fra sykdommen.

Lettelse

Ifølge Daily Mail ble Halsey diagnostisert med tilstanden i fjor, etter at hun kollapset på turné.

I TV-programmet fortalte 24-åringen at turnémanageren tok henne med til sykehuset, men at legene ikke helt visste hva det var som feilte henne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer