LYKKELIG GIFT: For tre måneder siden giftet Hugh Hefner seg med 26 år gamle Crystal Harris. Foto: All Over Press
LYKKELIG GIFT: For tre måneder siden giftet Hugh Hefner seg med 26 år gamle Crystal Harris. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg har hatt sex med over 1000 kvinner

Men Hugh Hefner, som nylig sa «ja» til den 60 år yngre Playboy-modellen Crystal Harris, hevder han er trofast når han er gift.

SEOGHØR.NO: Det er ingen hemmelighet at Hugh Hefner (86) har levd et liv fylt med damer, vin og sang. Nå avslører Playboy-kongen at han har nedlagt så mange kvinner at han har mistet tellingen for lengst.

- Hvordan skal jeg kunne vite antallet? Det er i alle fall over tusen stykker, forteller han til bladet Esquire, ifølge UsWeekly.com, og legger til:

- Jeg var aldri utro mens jeg var gift, men jeg tok igjen for alt da jeg hadde mulighet.

Nyttårsaften giftet 86-åringen seg med den 60 år yngre modellen Crystal Harris (26). Hefner og Harris forlovet seg for første gang i desember 2010, men bare fem dager før de skulle giftet seg i juni 2011 avlyste hun bryllupet.

Året etter fant paret tilbake til hverandre igjen, og nå er Hefner lykkeligere enn noensinne.

- Alle vennene våre mener vi er som skapt for hverandre. Det er bare folk som ikke kjenner oss som dømmer oss i forhold til alder og skjønnhet, sier han.

Hefner har tidligere vært gift to ganger. Fra 1949 til 1959 med Mildred Williams og fra 1989 til 2010 med Kimberley Conrad. Han fikk to barn med begge eks-konene sine.

- Jeg føler meg utrolig heldig som har funnet Crystal på dette tidspunktet i livet mitt. Jeg sparte det beste til slutt, skryter han av sin unge kone.LES OGSÅ: Playboy-Kendra blir åttebarns-mamma