- Jeg har hatt sex med menn og prostituerte

Men Alex Reid hevder at eksen visste om det.

- VISSTE OM DET: Reid hevder eksen Chantelle Houghton visste om fortiden hans, og nekter for hennes beskyldninger om at han var utro. Foto: All Over Press
- VISSTE OM DET: Reid hevder eksen Chantelle Houghton visste om fortiden hans, og nekter for hennes beskyldninger om at han var utro. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Ryktene om Alex Reids kjærlighetsliv har lenge svirret etter at forholdet mellom ham og kjæresten, Chantelle Houghton (29).

Houghton har gått ut med beskyldninger om at Reid hadde sex med flere personer i hennes hjem, mens hun gikk gravid med deres barn, Dolly. Og det skal ikke bare ha vært snakk om kvinner.

Nå avslører Reid om at han har hatt sex med både menn og prostituerte.

- I mine yngre år eksperimenterte jeg med menn, men det var før jeg møtte Chantelle. Etter at vi fikk Dolly satte jeg meg ned og fortalte at jeg hadde hatt sex med menn tidligere. Men hun ville fortsatt gifte seg med meg, sier han til Now Magazine ifølge The Sun, og utdyper:

- Jeg har også hatt sex med prostituerte, men det er lenge siden. Mange menn har det. Jeg har hatt en variert og morsom fortid. Jeg har nytt mange forskjellige ting.

Men Reid nekter for at han noen gang var utro mot Chantelle.

- Aldri.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Han brukte huset mitt til orgier mens jeg var gravid

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer