ER BISEKSUELL: - Ja, jeg har hatt jentekjærester. Faktisk for ikke så veldig lenge siden. Men den første gangen var når jeg var 19 år gammel, avslører Tine Schatz, som har fire ekteskap - med menn - bak seg. Foto: Anders Myhren/Seher.no
ER BISEKSUELL: - Ja, jeg har hatt jentekjærester. Faktisk for ikke så veldig lenge siden. Men den første gangen var når jeg var 19 år gammel, avslører Tine Schatz, som har fire ekteskap - med menn - bak seg. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

- Jeg har hatt sex med flere jenter

Den norske TV-stjernen avslører at hun er biseksuell.

Se videointervjuet med Tine Eriksen Schatz nederst i saken!

HOLLYWOOD/OSLO (SEHER.NO):  I TVNorge-programmet «Ja, vi elsker Hollywood» har norske TV-seere blitt kjent med den sprudlende Drammen-jenta Tine Eriksen Schatz (47).

Tidligere har den munnrappe norske kvinnen, som har vært gift fire ganger, innrømmet at hun har spekulert i sine fire skilsmisser av økonomiske hensyn. Dette er derimot langt fra den eneste avsløringen hun har å komme med.

Til Seher.no forteller hun nemlig at hun tidligere i livet har hatt romantiske forhold til flere kvinner.

- Ja, jeg har hatt jentekjærester. Faktisk for ikke så veldig lenge siden. Men den første gangen var når jeg var 19 år gammel. Totalt har jeg hatt 7-8 damer. De blir sjokkert i Norge, men det blåser jeg i - det er så vanlig allikevel. Jeg har jo sagt at jeg er en livsnyter, smiler hun da Seher.no møter henne på et hotell i Los Angeles.

Grunnen til at Tine åpent velger å snakke om sin seksualitet er såre enkel. For «Ja, vel elsker Hollywood»-deltageren er ikke flau over sine jenteaffærer.

- Jeg tror faktisk jeg er biseksuell. Men det er utrolig mange mennesker jeg kjenner som faktisk er det. Det er gøy på en måte, det er ikke sånn at jeg planlegger å bli gammel med en dame og sitte i en gyngestol, sier Schatz, som forteller at hun har hatt sex med flere kvinner gjennom årene.

- Jeg tror jeg bare er et veldig frekt menneske, som gjør det jeg vil når jeg vil det. Jeg synes ikke det er så big deal. Det er mer sex, mer gøy, mer spennende og artig. Og så har jeg ordentlige forhold til menn.

Selv om kvinner altså også faller i smak hos den TV-aktuelle 47-åringen, understreker hun er mer hetero enn lesbisk.

- Jeg er nok mer rettet mot menn enn mot kvinner. Med menn blir man mer intim og har mer mål med sexen. I hvert fall slik jeg ser det. Når det gjelder kvinner er det mer"skjer det, så skjer det". Jeg er utrolig pirkete, så det er ikke sånt jeg bare gjør med hvem som helst.

Og:

- De må være høye, blonde, norske og hete Monica Hansen. Neida, jeg bare tuller, ler hun.

Fire skilsmisser bak seg til tross, nå kan det gå mot et femte ekteskap for Tine Eriksen Schatz. Hør bare:

- Innen 2010 er over - ja! Det garanterer jeg. Jeg liker å være gift, jeg. Og det er vanligere å være gift her enn i Norge, samtidig er det veldig lukrativt noen ganger...

«Ja, vi elsker Hollywood» ser du på TVNorge onsdager klokka 20.30. Se Seher.nos TV-guide her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms medkodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Ble bestevenn med eksens nye kone!

Se Los Angeles-intervjuet med Tine Eriksen Schatz her: [obj:media:8470]