SEX MED EN MANN: Lee Ryan innrømmet på TV-programmet «Celebrity Big Brother» at han tidligere har gått til sengs med en mannlig venn. Foto: REX/All Over Press
SEX MED EN MANN: Lee Ryan innrømmet på TV-programmet «Celebrity Big Brother» at han tidligere har gått til sengs med en mannlig venn. Foto: REX/All Over Press Vis mer

- Jeg har hatt sex med en mann

Blue-stjernen Lee Ryan med intim avsløring på «Celebrity Big Brother».

Publisert

SEOGHØR.NO: Den tidligere boyband-stjernen Lee Ryan (31) er for tiden en av deltagerene i TV-programmet «Celebrity Big Brother» i England.

I gårsdagens episode kom Ryan med en overraskende avsløring ovenfor de biseksuelle huskameratene Luisa Zissman og Jasmin Waltz.

- Jeg har hatt sex med en mann. Alle har vel eksperimentert litt. Jeg har reist mye rundt, men har aldri innrømmet det før nå, sier Blue-stjernen i episoden.

SUPERSTJERNER: Bandet Blue, bestående av Duncan James, Lee Ryan, Simon Webbe og Antony Costa var superstjernen på begynnelsen av 2000-tallet. Foto: Stella Pictures
SUPERSTJERNER: Bandet Blue, bestående av Duncan James, Lee Ryan, Simon Webbe og Antony Costa var superstjernen på begynnelsen av 2000-tallet. Foto: Stella Pictures Vis mer

Boyband-stjernen har tidligere innrømmet å ha hatt trekant med kvinner sammen med sin biseksuelle bandkollega Duncan James.

- Vi gjorde en hel del sinnsyke ting med hverandre. Det føles ikke rart. Man gir hverandre bare en «high-five» etterpå, sier Ryan ifølge The Sun.

Boybandet Blue besto av Ryan, Antony Costa, Duncan James og Simon Webbe. De hadde på begynnelsen av 2000-tallet hits som «Signed, Sealed, Delivered, I’m Yours» og «All Rise» og spilte inn låter med blant annet Stevie Wonder, Elton John og Lil Kim.

LES OGSÅ:    Arrestert for å ha slått sin forlovede i ansiktet


 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer