SJELDEN FORELSKET: - Det skal mye til for at jeg føler noe spesielt for en jente slik at vi blir kjærester. Jeg kjeder meg ganske fort, og liker ikke alle rutinene et forhold fører med seg, sier Torbjørn Barth, som her er avbildet sammen med Karoline  Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
SJELDEN FORELSKET: - Det skal mye til for at jeg føler noe spesielt for en jente slik at vi blir kjærester. Jeg kjeder meg ganske fort, og liker ikke alle rutinene et forhold fører med seg, sier Torbjørn Barth, som her er avbildet sammen med Karoline Foto: Sølve Hindhamar, Seher.noVis mer

- Jeg har hatt sex med 80 jenter

Men «Paradise»-Torbjørn har bare hatt én kjæreste.

SEHER.NO: Torbjørn Barth (21) opplevde «paradisiske» tilstander allerede før innspillingen av «Paradise Hotel». I et nettmøte med en av lokalavisene i hjembyen hevder han nemlig at han har hatt over 80 sexpartnere så langt i livet.

- Ja, jeg har hatt sex med over 80 damer. Jeg vet ikke helt eksakt hvor mange over, men det er sant. Til tross min unge alder har jeg levd mye. Jeg har jobbet på bar i Spania og vært på mange charterturer - og da får man opplevd en god del, sier «Paradise»-deltageren til ukebladet Her og Nå.

Til tross for sine mange sexpartnere: 21-åringen innrømmer at det er sjelden at han blir forelsket. Så langt har Torbjørn hatt kun én kjæreste.

- Det skal mye til for at jeg føler noe spesielt for en jente slik at vi blir kjærester. Jeg kjeder meg ganske fort, og liker ikke alle rutinene et forhold fører med seg, forteller han til ukebladet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Gikk ned tretten kilo i Paradise