<strong>BOBLE:</strong> Superstjernen sier hun har levd i en boble. Først nå tar hun sine egne avgjørelser. Foto: All Over Press
BOBLE: Superstjernen sier hun har levd i en boble. Først nå tar hun sine egne avgjørelser. Foto: All Over Press Vis mer

- Jeg har hatt null kontroll over livet

Emma Watson prøver å finne ut av hvem hun egentlig er.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «Harry Potter»-stjernen Emma Watson (21) vet ikke hvem hun er. Etter at hun slo gjennom i rollen som Hermoine har livet gått i ett for den unge skuespilleren. Og det er først nå hun har begynt å ta sine egne avgjørelser.

- Jeg har hatt null kontroll over livet mitt. Jeg har levd i en komplett boble. De fant meg og plukket meg ut til rollen. Nå er jeg desperat til å finne veien ut av den, sier hun til magasinet Vogue.


21-åringen forklarte nylig at livet som college-student ikke var helt som hun ønsket det skulle være.

- Jeg var i fornektelse. Jeg ville late som jeg ikke var så kjent som jeg er. Jeg lette etter et normalt liv, men jeg må egentlig bare akseptere hvem jeg er, hvilken posisjon jeg er i, og hva som egentlig skjedde, sa hun til Sunday Times.

Watson har den siste tiden forsøkt å kvitte seg med «Harry Potter»-stempelet, og ønsker mer krevende roller i fremtiden.

- Hermoine er så lik meg som person at jeg trengte aldri å gjøre noe ordentlig forarbeid for rollen. Akkurat nå finner jeg ut på nytt hvordan det er å være skuespiller.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hvorfor er det ingen som vil ha meg?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer