- Jeg har hatt noen deilige dager på barsel

Kjendisblogger Caroline Berg Eriksen sier til Seoghør.no at hun elsker sitt nye liv som tobarns-mamma.

FIKK SITT ANDRE BARN: Lars-Kristian Eriksen og Caroline Berg Eriksen gleder seg over å ha fått en ny datter inn i familien. Her er de sammen på bladet Elles sommerfest i 2013. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør
FIKK SITT ANDRE BARN: Lars-Kristian Eriksen og Caroline Berg Eriksen gleder seg over å ha fått en ny datter inn i familien. Her er de sammen på bladet Elles sommerfest i 2013. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: 11. september ble den populære bloggeren Caroline Berg Eriksen (29) - også kjent som «Fotballfrue» - mamma for andre gang.

I et innlegg på sin blogg avslørte hun at hun og ektemannen Lars-Kristian Eriksen (33) hadde blitt foreldre til en liten jente, som har fått navnet Náia.

Torsdag avslører Caroline til Seoghør.no at dagene etter fødselen har vært fantastiske.

- Vi hadde noen veldig deilige og rolige dager på barsel, bare Náia og jeg, med besøk av familie underveis. Nå er vi hjemme.

- Alt står veldig bra til med alt og alle, skriver hun i en SMS.

Stolt storesøster

Fra før har det profilerte paret datteren Nelia (2,5), og den nybakte mammaen avslører også at eldstejenta er svært glad over å ha blitt storesøster.

- Storesøster er så stolt, sier Caroline til Seoghør.no.

Caroline - som også har vært med i TV 2-konkurransen «Skal vi danse» har ikke lagt skjul på at hun lenge har gledet seg til å bli tobarnsmor.

PÅ TV-PARKETTEN: I 2014 var Caroline med i TV 2- konkurransen «Skal vi danse». Foto: Tor Lindseth
PÅ TV-PARKETTEN: I 2014 var Caroline med i TV 2- konkurransen «Skal vi danse». Foto: Tor Lindseth Vis mer

«Jeg er i nesting mood om dagen så det holder, og har mest lyst til å bare styre med ting ting som handler om baby: klær, rom, dekor, planlegging – alt! Men det er jo sånn ventetiden er og i dag er det bare 24 dager til termin, så det er kanskje ikke så rart at dette er det som dominerer hodet mitt», skrev hun drøye tre uker før fødselen.

Og hun syntes virkelig tiden var inne for babyen til å komme. 

«Jeg kjenner – nesten over natten – at nå er jeg klar. Virkelig klar. Jeg er i storform, jeg har verken bekkenplager eller noe annet jeg kan sette fingeren på og hele svangerskapet har virkelig gått som en drøm».

Her name is Náia and she is perfect Welcome to this world 11.09.16 #carolinebergeriksen

A photo posted by Caroline Berg Eriksen (@carolinebergeriksenno) on

«Og tro meg! Jeg er utrolig takknemlig for at jeg har vært såpass heldig to ganger, men om jeg likevel skal være hundre prosent ærlig, så begynner jeg å kjenne på at jeg faktisk er i ferd med å bli lei», skrev hun for kort tid siden.

- Bare positive erfaringer

Da hun offentliggjorde at hun var gravid for andre gang, annonserte bloggeren det selv i et videoklipp på egen blogg.

«Siden vi bare har positive erfaringer med Nelia og det og være foreldre, har vi tenkt: Hvorfor ikke bare få en til? Ja, det stemmer! Jeg er gravid, og den fjerde september skal tre bli fire. Og her hjemme er det en liten jente som gleder seg veldig til å bli storesøster. Jeg er allerede halvveis i svangerskapet, og har gleda meg til å fortelle dere dette kjempelenge», sier hun i videoklippet.

LES OGSÅ: - Hadde min siste økt bare timer før fødselen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer