- Jeg har hatt mine reaksjoner

Den norske regissøren Connie Barr laget film om hverdagen på nyfødtintensiven.

STERKE HISTORIER: Regissør Connie Barr har fulgt arbeidet på nyfødtintensiven på Ullevål sykehus i over to år. Her sammen med overlege Nina Harsem.  Foto: TV2
STERKE HISTORIER: Regissør Connie Barr har fulgt arbeidet på nyfødtintensiven på Ullevål sykehus i over to år. Her sammen med overlege Nina Harsem. Foto: TV2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Regissør Connie Barr (46) har tilbrakt de siste to årene på kvinne- og barnesenteret på Ullevål sykehus der hun har filmet den nye TV2-serien «Beretninger om begynnelser». 46-åringen har filmet livet ved observasjonsposten for gravide og nyfødte, en opplevelse som påvirket henne også etter at kameraet var slått av.

- Arbeidet med serien har påvirket meg som menneske. Jeg er slått av hvor mye styrke og livskraft som dukker opp når alt står på spill, sier Connie  – som selv har barna Mikael (12) og Milla (7) sammen med ektemannen Richard Kongsteien (42).

Det har vært tøffe dager for Barr som innrømmer at det ikke alltid var like lett å gå på jobb.

– Et svangerskap ender ikke nødvendigvis med lykke. Når man filmer en dødfødsel eller en
barnebegravelse, er det vanskelig å være på jobb. Likevel er det ikke snakk om en elendighetsbeskrivelse.
 
Les mer om Connie Barr i tirsdagens Se og Hør

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg prøver å leve opp til ryktene 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer