- Jeg har hatt mange, mange mange damer

Filmkjekkasen Ewan McGregor var en skjørtejeger før han forelsket seg.

MANGE DAMER: Ewan McGregor innrømmer at han var sammen med veldig mange kvinner før han møtte konen Eve Mavrakis. Paret har vært gift i 17 år.  Foto: All Over Press
MANGE DAMER: Ewan McGregor innrømmer at han var sammen med veldig mange kvinner før han møtte konen Eve Mavrakis. Paret har vært gift i 17 år. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Ewan McGregor (41) har i mange år vært en av Hollywoods største filmhelter etter at han slo igjennom i filmen «Trainspotting». Kjekkasen forteller nå at han var en notorisk skjørtejeger, før han forelsket seg i franske Eve Mavrakis (45).

- Jeg visste jeg ville være sammen med henne på en annen måte enn de mange, mange, mange kvinnene jeg hadde vært med frem til da, sier han under et intervju på «The Graham Norton Show».


Den skottske skuespilleren fikk mange kvinnelige beundrere etter rollen som fattig forfatter i «Moulin Rouge», og ryktene om at sjarmøren er utro har svirret i mange år. Men McGregor hevder han er like forelsket i sin kone etter 17 års ekteskap.

- Det er en herlig følelse når man har vært sammen med noen veldig lenge og man er komfortabel i hverandres selskap.

McGregor forelsket seg i konen da de møtte hverandre under innspillingen av TV-showet Kavanagh. De bor i Los Angeles med sine fire døtre Clara (15) Esther (10), Jamiyan (10). 
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slo til kvinnelig kollega  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer