- Jeg har hatt lyst til å starte min egen bedrift

Dette ville finansminister Siv Jensen ha gjort om hun ikke ble politiker.

SELVSTENDIG: Dersom finansminister Siv Jensen skulle ha byttet yrke ville hun ha startet opp sin egen bedrift, sier hun til Se og Hør. Hvordan type bedrift - det har hun foreløpig ikke funnet ut av. Her på Grand hotel i forbindelse med sentralbanksjefens årstale og middag i mars. Foto: Tore Skaar
SELVSTENDIG: Dersom finansminister Siv Jensen skulle ha byttet yrke ville hun ha startet opp sin egen bedrift, sier hun til Se og Hør. Hvordan type bedrift - det har hun foreløpig ikke funnet ut av. Her på Grand hotel i forbindelse med sentralbanksjefens årstale og middag i mars. Foto: Tore Skaar Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Frp-partileder og Norges finansminister Siv Jensen (46) har mange baller i lufta om dagen, men i Se og Hørs spalte «Sommerpraten» avslører den blide 46-åringen hva hun mest sannsynlig hadde gjort om hun ikke hadde endt opp i politikken.

- Før jeg ble politiker hadde jeg lyst til å starte min egen bedrift, så hvem vet hva jeg gjør i fremtiden. Jeg kom aldri så langt at jeg visste hva slags bedrift det skulle være, men jeg tenkte fælt på det mens jeg studerte, sier hun til Se og Hør.

Men politikk ble det - og helt siden hun entret den politiske arena på slutten av 80-tallet har Oslo-damen vært en sterk politisk profil.

Jensen tok over Frp-partilederstillingen etter Carl I. Hagen (71) i mai 2006, og ble utnevnt til finansminister i Erna Solberg-regjeringen i oktober 2013.Saken fortsetter under bildet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer