- Jeg har hatt lesbiske forhold

Gillian Anderson med nye avsløringer.

LESBISKE FORHOLD: Skuespiller Gillian Anderson avslører i et nytt intervju at hun har hatt flere lesbiske forhold i ungdomsårene. Foto: All Over Press
LESBISKE FORHOLD: Skuespiller Gillian Anderson avslører i et nytt intervju at hun har hatt flere lesbiske forhold i ungdomsårene. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespiller og tidligere «X Files»-stjerne Gillian Anderson (43), ble i sin tid alltid introdusert med setningen «Du tror det ikke før du får se det» da TV-serien gikk på norske skjermer. Nå avslører hun i det nyeste nummeret av magasinet Out at hun har hatt flere romantiske forhold med kvinner. 

- Jeg var i et langt forhold med en jente da jeg gikk på High School. Du vet, jeg er gammel nok til å kunne snakke om det nå, sier Anderson til magasinet, og legger til at hun har hatt flere forhold til kvinner.

TV-stjernen har vært gift og skilt to ganger, og har vært kjæreste med Mark Griffiths siden 2006. Gillian Anderson har en datter på 17 år og to små sønner.

- Hvis jeg trodde jeg var hundre prosent lesbisk, ville det da ha vært en annen opplevelse for meg? Ville det ha vært en større greie om det hadde vært skam knyttet til det og alle de tingene hadde vært livsomveltende temaer for ungdom i en slik situasjon? Det er mulig at innstillingen min til det var som den var fordi jeg visste at jeg fortsatt likte gutter, sier Anderson til magasinet ifølge Us Weekly.

Uten å si mer om hva slags kjønn det er snakk om, avslører Gillian at andre forhold fra hennes ville og rebellske oppvekst også inkluderte en rusmisbruker og en som var adskillig eldre enn henne.

- Alt som på en måte var anarkistisk oppførsel, den upassende væremåten det fører med seg, var den jeg valgte å være i verden på den tiden. Det var ikke sånn folk skulle være, sier Gillian Anderson til magasinet.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ble mamma igjen  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer