- Jeg har hatt kjærlighetssorg to ganger

Hanne Sørvaags liv har ikke alltid vært en dans på roser.

ISPIRERES AV SORG: Hanne Sørvaag har skrevet to av sangene hun selv mener er hennes beste i perioder hvor hun har hatt kjærlighetssorg. Foto: Stella Pictures
ISPIRERES AV SORG: Hanne Sørvaag har skrevet to av sangene hun selv mener er hennes beste i perioder hvor hun har hatt kjærlighetssorg. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det er i det siste nummeret av Telekioskens gratismagasin «Kiosken» at Hanne Sørvaag (32), for tiden aktuell som mentor i «The Voice» på TV 2, snakker ut om alt fra popfortiden under artistnavnet «Paris» til hva som inspirerer hennesom låtskriver.  

Hanne Sørvaag er en av landets mest ettertraktede ungkarskvinner, men også hun har hatt kjærlighetssorg.

- Jeg har hatt kjærlighetssorg to ganger, og to av de beste sangene jeg har laget kommer fra disse periodene i livet mitt. Jeg er veldig heldig som kan tjene penger på sorgene mine, sier Sørvaag til «Kiosken».

Den populære vestlandsjenta forteller også åpent om andre opplevelser av tap, om hvordan hun måtte forsake dansen for å kunne satse på sangen og musikken.

- Jeg husker det var en sorg å velge det bort, sier Hanne Sørvvag.

«The Voice» ser du på TV 2 fredager klokken 20.00.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Hanne Sørvaag for kommentarer om øynene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer