- Jeg har hatt henne langt opp i halsen

Men nå er «Farmen»-søstrene endelig gode venner igjen. Se video!

SEOGHØR.NO: Alina (24) og Malin Vassnes (21) har fått mye oppmerksomhet etter at det ble kjent at de to søstrene sammen skulle delta i «Farmen» på TV 2.

Deltok gjorde de i håp om at deres dårlige forhold skulle ta slutt, og at de omsider skulle bli like gode venner som søsken flest.

Planen fungerte. Og det så til de grader!

Se video fra «Farmen»-søstrenes idylliske Syden-ferie i videovinduet over!

Manglet telefonnummer

TRØBLETE FORTID: - Jeg hadde ikke nummeret til søsteren min! Dermed måtte jeg ringe andre for å komme i kontakt med henne, forteller Alina Vassnes. Nå er hun god venn med søsteren Malin.  Foto: Tor Lindseth
TRØBLETE FORTID: - Jeg hadde ikke nummeret til søsteren min! Dermed måtte jeg ringe andre for å komme i kontakt med henne, forteller Alina Vassnes. Nå er hun god venn med søsteren Malin. Foto: Tor Lindseth Vis mer

- Vi kranglet ekstremt mye da vi bodde sammen hjemme som små. Det var alltid et eller annet! Alina flyttet ut fra barndomshjemmet i Austevoll da hun var 16 år, og siden da har hun ikke bodd hjemme. Det har bare blitt sånn at vi ikke har snakket så mye sammen, forteller Malin til Seoghør.no.

Nylig var de to unge jentene på ferie sammen på solfylte og idylliske Gran Canaria. Der kunne de begge avsløre at kontakten mellom dem har vært så liten at Alina hadde et stort problem da TV-innspillingen var ferdig.

- Jeg hadde ikke nummeret til søsteren min! Dermed måtte jeg ringe andre for å komme i kontakt med henne, forteller den 24 år gamle storesøsteren.

- Tvunget til å være sammen

Malin er imidlertid klar på at hun alltid har hatt en drøm om at hun og søsteren skulle finne tonen en gang i framtiden.

- Jeg har alltid ønsket og håpet at jeg og Alina kunne bli venninner og at vi kunne få et godt søskenforhold. Flere av venninnene mine er jo bestevenn med søstrene sine … Jeg fryktet at jeg aldri skulle få oppleve det.

- Hva har skjedd underveis?

- Jeg tror at vi har blitt mer voksne. Da vi kom inn på «Farmen» hadde vi hverandre og vi ble tvunget til å være sammen. Jeg har i hvert fall funnet ut at Malin faktisk er veldig grei. Det er ikke sånn det var før.

- Malin?

RØK UT: Malin Vassnes hadde hjemlengsel og kom seg halvveis i «Farmen», før hun måtte ta farvel med programleder Gaute Grøtta Grav (35) og de andre deltagerne.
RØK UT: Malin Vassnes hadde hjemlengsel og kom seg halvveis i «Farmen», før hun måtte ta farvel med programleder Gaute Grøtta Grav (35) og de andre deltagerne. Vis mer

- Vi har rett og slett blitt bedre kjent med hverandre. Jeg har aldri følt at jeg har kjent henne skikkelig. Nå snakker jeg med Alina hver eneste dag. Det er helt utrolig hvordan det alt har forandret seg.

- Veldig glad i hverandre

- Har det noen gang hendt at du har hatt søsteren din langt opp i halsen, Alina?

- Ja, det har jeg hatt. Mange ganger! Men nå vet jeg jo litt hvordan hun er, så jeg forventer meg mer de reaksjonene som kommer.

- Men nå er dere bestevenninner?

- Ja, det er ikke langt unna i vært fall, sier Alina, mens søsteren nikker støttende.
- Jeg ser på Alina som en kjempegod venninne. Hvis noe hadde skjedd meg nå, ville hun vært den første jeg hadde ringt. Det er nesten litt rørende, vi har blitt veldig glad i hverandre, forteller det lykkelige søskenparet til Seoghør.no.

«Farmen» ser du på TV 2 søndag klokka 20.00.

LES OGSÅ: - Jeg ber ham mer enn gjerne om unnskyldning