BISEKSUELL: Amy Winehouse har like gjerne forhold med kvinner, som med menn. Foto: Stella Pictures
BISEKSUELL: Amy Winehouse har like gjerne forhold med kvinner, som med menn. Foto: Stella PicturesVis mer

- Jeg har hatt forhold med kvinner

Sangerinnen avslører at hun er biseksuell. - Hva så?...

SEHER.NO: "Back to Black"-sangeren Amy Winehouse (26) innrømmer nå at hun er biseksuell.

Winehouse - som giftet seg med Blake Fielder-Civil 7. mai 2007, men som ble skilt i 2009 - skal ha sagt til en venn at hun like gjerne har forhold med kvinner, som menn, skriver Female First.
 
- Hva så? Jeg liker jenter også. Jeg har hatt forhold med kvinner, men det betyr ikke at jeg ikke elsker Blake.

Vennen har fått tilatelse fra sangerinnen til å uttale seg på hennes vegne, og han fortalte også at Amy er småforelsket i en annen kjent sangerinne, nemlig "Girls Aloud"-stjernen Cheryl Cole.

- Det er ingenting anstrengt ved Amys seksualitet. Hun snakker like ofte om kvinner som menn. Hennes favoritt er Cheryl. Mange kvinner klarer ikke å se, og akseptere, at andre kvinner er vakre, men Amy gjør virkelig det, sier vennen til News of the World.

Selv om Amy er biseksuell er det likevel en mann hun helst vil ha, nemlig Blake. Hun håper nå at de to skal finne tilbake til hverandre.

- Hun har det helt forferdelig nå. Kanskje er hun helt på jordet, det vet jeg ikke, men hun tror fremdeles at hennes og Blakes kjærelighetshistorie vil få en lykkelig slutt, avslører vennen.
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg blir knust hvis de bli sammen igjen