- Jeg har hatt flere slag

Skuespilleren fikk sjokkbeskjed fra legene.

KOMEDIE: Kevin Sorbo (t.h.) har spilt i en rekke roller, blant annet komedien «Meet the Spartans» sammen med Carmen Electra og Sean Maguire. Foto: All Over Press
KOMEDIE: Kevin Sorbo (t.h.) har spilt i en rekke roller, blant annet komedien «Meet the Spartans» sammen med Carmen Electra og Sean Maguire. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den amerikanske skuespilleren Kevin Sorbo (52) har hatt suksess med roller i blant annet TV-seriene «Hercules» og «The O.C.» og filmen «Meet The Spartans».

Men ifølge Sorbo selv, er det en innleggelse på sykehus i 1997 som gjorde at han i dag kan stå foran kameraene.

I sin nye bok avslører skuespilleren at han i for 14 år siden ved en tilfeldighet oppdaget at han hadde en sykdom som førte til blodpropp og som hadde gitt ham tre mindre slag uten at han merket noe.

- Jeg hadde blokkeringer nedover hele armen, som gjorde fingrene mine kalde og fikk det til å prikke i dem. Jeg hadde også hatt tre slag.

- Jeg følte det som om jeg over natten ble forvandlet fra en sprek atlet til en gammel mann som måtte forberede seg for å gå til badet. Jeg gikk gjennom to år med helvete før jeg følte meg som meg selv igjen, sier han til bladet Neurology Now ifølge People.

  Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Brøt løftet til kjæresten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer