Dorthe Skappel:

- Jeg har hatt en fantastisk tid

Hun måtte tåle å se sin TV-baby forsvinne til nettet, men depper ikke av den grunn.

ALLTID STILFULL: Dorthe Skappel klar for «Farmen kjendis»-finalefesten tidligere i år. Deltakelsen ble nok et minne for livet. Foto: Espen Solli/TV 2
ALLTID STILFULL: Dorthe Skappel klar for «Farmen kjendis»-finalefesten tidligere i år. Deltakelsen ble nok et minne for livet. Foto: Espen Solli/TV 2 Vis mer
Publisert

Dorthe Skappel (59) ledet «God kveld Norge» i 25 år – fra starten i 1997 til tidligere i år da det ble bestemt at TV 2s berømte og beryktede kjendisprogram skulle forsvinne fra lineær TV til fordel for kanalens nettsatsing.

Dorthe la ikke skjul på at det føltes vemodig, men var likevel glad for at hun ikke ble erstattet i rollen som TV 2s kjendisdronning.

Til TV 2s grandiose 30-årsjubileumsfest på Verftet i Bergen ankom Dorthe, strålende flott i antrekk fra sin datter og svigersønns klesmerke Holzweiler. Hun var festklar og i perlehumør selv om hun i en periode har gått i TV 2-gangene uten å ha sitt eget program.

59-åringen depper ikke av den grunn.

Har det superbra

- Jeg har hatt en fantastisk tid i TV 2. Jeg har vært veldig heldig hele tiden. Jeg vet at det var en periode, hvor de som på en måte ikke var i et program, følte seg litt tilsidesatt. Jeg føler ikke det slik i det hele tatt. Jeg har det superbra. Den tiden jeg har hatt i TV 2, kommer jeg til å verdsette resten av livet, strålte TV 2-Dorthe.

Mange av TV-øyeblikkene hennes har for lengst gått inn i TV 2-historien. Overfor Se og Hør har hun selv rangert sine tre mest minnerike opplevelser.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.