- Jeg har hatt bulimi og anoreksi

Lady Gaga har slitt med kroppen siden tenårene.

DEN NAKNE SANNHET: Lady Gaga delte undertøysbilder av seg selv, der hun viser frem sin gamle figur.  Foto: Littlemonsters.com
DEN NAKNE SANNHET: Lady Gaga delte undertøysbilder av seg selv, der hun viser frem sin gamle figur. Foto: Littlemonsters.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Lady Gaga (26) har de siste månedene lagt på seg flere kilo, og vektøkningen har skapt store overskrifter over hele verden. Nå er popstjernen tydelig lei av kroppsfokuset, og tar et oppgjør med ryktene på sin blogg. 

- Jeg har slitt med bulimi og anoreksi siden jeg var 15 år, skriver stjernen. 

Hun har også lagt ut flere bilder av seg selv i en liten bikini, der hun viser hvordan kroppen hennes egentlig ser ut. Gaga er fast bestemt på å snu det hele til noe positivt og tar initiativ til det hun kaller en «kroppsrevolusjon». 

- I dag blir jeg med i kroppsrevolusjonen, for å inspirere mot og skape litt medfølelse! 

26-åringen fortalte nylig at hun har lagt på seg 11 kilo etter fråtsing i pizza og pasta. Hun skal ha fått streng beskjed av plateselskapet om å slanke seg, men Gaga oppmuntrer istedet fansen til å godta kroppene sine slik de egentlig ser ut. 

- Kroppsrevolusjonen 2013 ble startet i dag. Der kan vi være modige og feire våre «såkalte feil», som samfunnet påpeker. Vi kan gjøre feilene våre berømte og redefinere det grusomme, skriver «Born This Way»-sangeren. 

Gaga sjokkerte også tidligere i september da hun barberte vegg håret i nakken for å få plass til sin nye tatovering.  

Det var da det ble kjent at den normalt så veltrente sangeren har plutselig lagt på seg rundt 15 kilo, at venner og eksperter ble bekymret for at hennes «alkohol-diett» hadde slått feil.


Se video av dette her.


Den utagerende popstjerne har alltid vært åpen rundt hennes ville liv, og skal en gang ha uttalt at hun går på "fylledietten" og lever livet sitt slik hun ønsker.

- Jeg liker å drikke whiskey når jeg jobber, sa Gaga til radiokanalen Siruis FM, og innrømmet at hun ofte trener når hun er fyllesyk.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Er du der inne, Lady Gaga?   

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer