- Jeg har hatt angst nesten hele livet

Elijah Wood snakker ut om sine psykiske utfordringer.

SNAKKER UT: Skuespiller Elijah Wood forteller åpenhjertig om sine problemer med angst. Her avbildet i New York i midten av juni. Foto: All Over Press
SNAKKER UT: Skuespiller Elijah Wood forteller åpenhjertig om sine problemer med angst. Her avbildet i New York i midten av juni. Foto: All Over Press Vis mer
SEOGHØR.NO: Skuespiller Elijah Wood (32), mest kjent som den ringbærende hobbiten Frodo i «Ringenes Herre»-filmene, har en bør å bære i sitt virkelige liv også.   

Hollywood-stjernen forteller nå om sine personlige psykiske utfordringer, skriver Fishwrapper.

- Jeg lever med angst, på et mindre nivå. Det er noe jeg har hatt mesteparten av livet. Angsten manifesterer seg aldri på et ukontrollerbart nivå med panikkanfall, det er mer som en følsomhet overfor alt rundt meg, forteller Wood.

«Hobbiten»-stjernen forklarer at han prøver å akseptere angsten sin og forstå hva det er han føler seg engstelig for.

- Noen ganger når jeg er nervøs snakker jeg om det, dét hjelper. Alt man kan gjøre er å prøve å ri angsten av, for noen ganger har den sin egen vilje. Og så prøver jeg å si til meg selv at den blir manifestert ut fra mitt eget sinn og følelsene mine, forteller Elijah Wood åpenhjertig.

Den siste tiden har flere Hollywood-kjendiser fortalt om sine psykiske problemer. «Girls»-stjernen Lena Dunham (27) fortalte nylig om sine tvangstanker. Også Megan Fox (27) og Amanda Seyfried (27) har slitt med tvangslidelser.

LES OGSÅ: - Det var et veldig uheldig øyeblikk