- Jeg har gruet meg til å se dette igjen

To av årets Paradise Hotel-par falt for fristelsen til bassengsex - samtidig.

SEOGHØR.NO: Fire av året «Paradise Hotel»-deltagere sprenger nye grenser i den skandaleombruste realityserien, når de i mandagens episode har sex i svømmebassenget samtidig.

Etter en fuktig fest, med blant annet leken «flasketuten peker på», bestemmer mange av deltagerne seg for å nakenbade.

Under dukkerten ender Nicolai Bennis (22) opp med å ha sex med Kine Blix (22), mens Labinot Haziri (20) igjen finner tonen med sin tidligere sengepartner Julie Hølvold (24).

- Det var ikke noe som var planlagt. Selv om «fylla har skylda» er en dårlig unnskyldning, så gjaldt det faktisk her. Jeg skal ikke legge skjul på at jeg angrer på hva jeg gjorde.

- Jeg har gruet meg til å se det igjen på TV. Nå ser jeg frem til å få lagt det bak meg, sier Labinot Haziri til Seoghør.no.

- Familien ble skuffet

SPRENGTE NYE GRENSER: For første gang viser TV3 to «Paradise Hotel»-par som har sex ved siden av hverandre i et svømmebasseng. Foto: TV3
SPRENGTE NYE GRENSER: For første gang viser TV3 to «Paradise Hotel»-par som har sex ved siden av hverandre i et svømmebasseng. Foto: TV3 Vis mer

Sarpsborg-gutten har tidligere ikke lagt skjul på at familien hans er skuffet over at han hadde sex foran TV-kameraene.

- Moren og familien min er ufattelig skuffet over meg, og det har de sin rett til å være. Jeg er like skuffet over det jeg gjorde, og lei meg på vegne av familien, har han tidligere sagt til Seoghør.no..

Saken fortsetter under bildet.

- Skal du se på kveldens episode?

- Jeg skal nok se på, men som sag
t så gleder jeg meg bare til å få lagt dette bak meg.

 - Viktig å få frem

Pressesjef Line Vee Hanum i TV3 sier kanalen ikke var i tvil om å vise de heftige scenene i bassenget.

- Vi foretar alltid etiske og redaksjonelle vurderinger i klippen, og viser ikke nødvendigvis sexscener for enhver pris.

- Denne gangen var det imidlertid viktig å få frem hvordan festen eskalerte, da dette har innvirkning på hvordan deltakerne forholder seg til hverandre videre i konkurransen, sier hun til Seoghør.no.

«Paradise Hotel» sendes mandag til torsdag kl. 21.30 på TV3.

LES OGSÅ: Føler seg misforstått i Paradise Hotel