- Jeg har grått så mye at jeg ikke klarer å gråte mer

TV3-profilen mistet sine ufødte tvillinger.

I SORG: Fredrik Eklund, kjent fra TV3-programmet Million Dollar Listing, har mistet sine ufødte tvillinger. Nå skriver han om smerten på sin egen Facebook-side. Foto: F. Scott Schafer/Bravo
I SORG: Fredrik Eklund, kjent fra TV3-programmet Million Dollar Listing, har mistet sine ufødte tvillinger. Nå skriver han om smerten på sin egen Facebook-side. Foto: F. Scott Schafer/Bravo Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I TV3-programmet «Million Dollar Listing» har kjendismegleren Fredrik Eklund vist seg fram med sitt gode humør og stå-på-vilje.

Den siste tiden har imidlertid vært alt annet enn lykkelig for Eklund. På sin offentlige Facebook-side skriver han nå at han har mistet tvillingene som han og samboeren Derek hadde på vei, ved hjelp av surrogati.

- Jeg er trist over å meddele at vi har hatt et mislykket svangerskap. Jeg har grått så mye at jeg ikke klarer å gråte mer. Vi ventet tvillinger, men det gjør vi ikke lenger.

Eklund skriver at han velger å dele sin triste historie, siden han tidligere har gått ut og snakket om reisen mot å bli pappa til Milla.

- De siste dagene har jeg ikke klart det lenger. Å opprettholde denne oppfatningen om glede og suksess, når jeg har følt meg som et trist vrak på innsiden. Jeg har følt meg mislykket, og at jeg aldri kommer dit jeg vil: At Derek og jeg skal bli foreldre.

Se video: Seoghør.no møtte Fredrik Eklund.


Den populære TV-profilen skriver i innlegget at selv om smerten er stor, så skal han aldri gi opp.

- Vi skal prøve igjen. Vi må. Jeg skal ikke gi opp. Vi kommer ikke til å gi opp. Vi må komme oss videre og rett og slett prøve igjen.

Se innlegget til Eklund her:

I'm sad to share we've had a failed pregnancy. I have cried so much that I can't cry anymore. We were pregnant with...

Posted by Fredrik Eklund on Tuesday, 15 September 2015

LES OGSÅ: Svenske Eklund møtte DiCaprio i hemmelighet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer