- Jeg har grått over vekten min

Men Melissa McCarthy nekter å slanke seg.

MORSOM STJERNE: Melissa McCarthy har gjort stor suksess i komedier som blant annet "Bridesmaids", "Identity Thief", "The Heat" og "The Hangover". Og i juli er hun aktuell med hovedrollen i "Tammy". Foto: REX/Jim Smeal/BEI/All Over Press
MORSOM STJERNE: Melissa McCarthy har gjort stor suksess i komedier som blant annet "Bridesmaids", "Identity Thief", "The Heat" og "The Hangover". Og i juli er hun aktuell med hovedrollen i "Tammy". Foto: REX/Jim Smeal/BEI/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Hollywood-stjernen Melissa McCarthy (43) har ikke alltid vært den selvsikre og hysterisk morsomme skuespilleren publikum er vant til å se på lerretet.

Emmy-vinneren avslører i et intervju med People at hun i sine yngre år slet med lavt selvbilde.

- I 20-årene pleide jeg å gråte over at jeg ikke var tynnere eller penere, forteller hun åpenhjertig til nettstedet.

- Men jeg må legge til at jeg også gråt over ting som: «Jeg kunne ønske håret grodde raskere» og «Jeg kunne ønske jeg hadde andre sko». Jeg var en idiot. Det var et helt tiår med tårer.

GODT MOTTATT: I 2013 spilte McCarthy og Sandra Bullock to spesialagenter i komedien The Heat. Filmen ble nominert til 13 priser og stakk av med tre. Foto: Photos 12 / Alamy/All Over Press
GODT MOTTATT: I 2013 spilte McCarthy og Sandra Bullock to spesialagenter i komedien The Heat. Filmen ble nominert til 13 priser og stakk av med tre. Foto: Photos 12 / Alamy/All Over Press Vis mer

Til tross for det konstante presset om å være ung og tynn i filmbyen, forteller McCarthy at hun ikke vurdert å slanke seg for å få flere roller.

- Jeg har aldri følt at jeg har trengt å måtte forandre meg. Jeg har tenkt: Hvis dere vil ha noen andre, så velg noen andre. Men selvfølgelig kan kritikken gå inn på meg noen ganger. Enkelte ting som blir sagt er bare så ondskapsfullt at pusten blir slått ut av deg.

Nylig ble den talentfulle skuespilleren omtalt i amerikansk presse som «USAs overvektige hjerteknuser».

- Det fikk det til å høres ut som om jeg har klart å oppnå suksess på tross av min elendighet. Ville det noen gang stått som overskrift på en mannlig stjerne? spør hun.

Siden 2005 har McCarthy vært gift med komiker og skuespiller Ben Falcone (40). Sammen har de døtrene Vivian (7) og Georgie (4).

LES OGSÅ: Slanker seg med danse-TV

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer