Madonna:

- Jeg har grått av smerte

Popdronningen avlyser konserter.

SMERTER: Madonna avlyser flere konserter. Foto: NTB Scanpix
SMERTER: Madonna avlyser flere konserter. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Madonna (61) - hvis egentlige navn er Madonna Louise Veronica Ciccone - melder i en Instagram-post at hun avlyser enda en konsert på sin USA-turné.

- Jeg har grått av smerte på grunn av skader, det har vært så ubeskrivelig de siste dagene. Med hver eneste låt jeg sang, ba jeg en bønn for at jeg skulle klare å fullføre, skriver Madonna.

Hun fortsetter:

- Jeg slutter aldri, jeg gir aldri opp. Men denne gangen må jeg lytte til kroppen - og akseptere at smertene er en advarsel. Jeg vil bare si hvor lei meg jeg er, skriver superstjernen.

Saksøkt av fansen

Dette er tredje gang hun må avlyse en av konsertene på USA-turneen. Madonna beskriver hvordan hun de siste dagene har foretatt flere legebesøk, og at hun har fått beskjed om å hvile og la kroppen hente seg inn.

I begynnelsen av oktober skadet Madonna kneet, noe som også har skapt problemer for henne utover høsten.

Om to uker tar hun turneen til Europa.

Og det er heller ikke første gang hun er «i trøbbel» i forbindelse med turneen. Tidligere i høst ble det kjent at hun ble saksøkt av egne fans fordi hun kom for sent til egne konserter.

Vis mer

Saksøkt av fansen

Nate Hollander fra Florida sendte 4. november inn et gruppesøksmål til den føderale domstolen i Miami-Dade County i Florida, melder NBC News.

- Sangeren har en lang historie med å kome og starte konsertene sine sent. For å legge til rette for at hun kommer for sent, ble en konsert flyttet til klokka 22.30, heter det i søksmålet.

TV-kanalen KVVU i Las Vegas melder også om at fansen buet og krevde pengene tilbake etter Madonnas konsert i Ceasars Palace i høst. Konserten skulle starte klokka 22.30, men superstjernen kom ikke på scenen før klokka 00.30.

- Her er noe dere alle må forstå. Dronningen er aldri for sen, sa Madonna selv i en videomelding på Twitter som en respons.

Nyheten om at Madonna avlyser enda en konsert kommer bare kort tid etter at hun skapte store overskrifter ettar hun ble observert i hete omfavnelser med en av danseren sine, 25 år gamle Ahlamalik Williams.

MADONNA: Ikke alle var imponert over det den aldrende popdronningen presterte fra scenen under Melodi Grand Prix: Video: NRK. Klipp: Kristoffer Løkås/Dagbladet TV Vis mer

Ny flamme

Romanseryktene mellom duoen satte fart etter at de ble observert sammen i Miami i midten av desember. 61-åringen og hennes angivelige nye flamme skal ha ankommet Florida i et privatfly før de dagen etter ble observert ute på en terrasse i Miami i hete omfavnelser.

På paparazzibildene så man at 25-åringen holdt godt rundt Madonna på balkongen, og hun så ut til å trives i Williams selskap.

FORNØYD: Madonna så ut til å storkose seg ute på balkongen sammen med den 25 år gamle danseren Ahlamalik Williams. Foto: NTB Scanpix
FORNØYD: Madonna så ut til å storkose seg ute på balkongen sammen med den 25 år gamle danseren Ahlamalik Williams. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge The Sun var imidlertid duoen ikke alene, men også Madonnas datter, Lourdes Leon (23) skal ha vært til stede med en ukjent mann. The Sun skrev videre at Madonna og Williams har blitt observert en rekke ganger sammen de siste månedene, men at det er først etter paparazzibildene at romanseryktene for alvor begynte å florere.

En anonym kilde sa til Daily Mail at Madonna også skal ha benyttet anledningen til å kysse Williams mens han ga henne en skuldermassasje ute på balkongen.

Som tidligere nevnt er 25-åringen en av danserne til popdronningen, og har vært på turné sammen med Madonna siden 2015. Williams har blant annet vært med i popstjernens musikkvideo med navn «God Control» som skildrer en masseskyting på en nattklubb. Musikkvideoen skulle gjenspeile det mye omtalte terrorangrepet på nattklubben Pulse i Orlando i 2016.

LES OGSÅ: - Har Madonna fått rumpeimplantater?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer