- Jeg har glemt tre av «Friends»-årene

Matthew Perrys dopmisbruk har tåkelagt store deler av glansdagene hans i 1990-talls serien.

VAR PÅ KJØRET: Matthew Perry har tidligere hatt store problemer med alkohol og dop. Det har fått konsekvenser for stjernen.  Foto: Splash News
VAR PÅ KJØRET: Matthew Perry har tidligere hatt store problemer med alkohol og dop. Det har fått konsekvenser for stjernen. Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: For de fleste av skuespillerne i TV-serien er de ti årene med «Friends» noen av de mest minneverdige årene i livene deres.

Komiserien gjorde at de seks skuespillerne Jennifer Aniston (46), Courteney Cox (51), Lisa Kudrow (52), Matthew Perry (46), David Schwimmer (49) og Matt LeBlanc (48) ble til stjerner nærmest over natten.

Til tross for braksuksessen, har likevel deler av «Friends»-eventyret havnet i glemmeboka for Matthew Perry, som spiller karakteren Chandler Bing i serien.

Det var på radioprogrammet «The Chris Evans Breakfast Show» at den kjente skuespilleren fortalte om den uklare perioden, ifølge Huffington Post. 

- Jeg har glemt tre av «Friends»-årene. Det var nok et sted mellom sesong tre og seks. Jeg var litt borte en periode, innrømmet Perry i radioprogrammet. 

Saken fortsetter under bildet.

KJENT KARAKTER: Matthew Perry er best kjent som den morsomme og klumsete karakteren Chandler Bing i serien «Friends».  Foto: NTB scanpix
KJENT KARAKTER: Matthew Perry er best kjent som den morsomme og klumsete karakteren Chandler Bing i serien «Friends». Foto: NTB scanpix Vis mer

Alkoholproblemer 

Den populære skuespilleren har tidligere vært åpen om sine problemer med alkohol og dop, og det er nettopp disse problemene som er årsaken til hukommelsestapet. 

- Jeg spilte i serien fra jeg var 24 til jeg var 34 år. Jeg var verdenskjent! Alle ville ha en bit av oss. Fra andres perspektiv, virket det som vi hadde alt vi kunne drømme om. For min del var det den mest ensomme perioden i livet mitt, fordi jeg slet med alkoholisme, har 46-åringen fortalt til People. 

«Friends» er en av tidenes mest populære TV-serier, og omhandler livet til de seks gode vennene Chandler, Ross, Joey, Rachel, Monica og Phoebe i New York. I perioden 1994 til 2004 kom det ut ti sesonger av humorserien. 

- Jeg var aldri full eller høy under innspilling, men jeg var ofte svært fyllesyk, har han fortalt nettstedet. 

Saken fortsetter under bildet.

POPULÆR GJENG: Da siste episode av «Friends» ble sendt i 2004 benket hele 55 millioner mennesker seg foran skjermen. Foto: NTB scanpix
POPULÆR GJENG: Da siste episode av «Friends» ble sendt i 2004 benket hele 55 millioner mennesker seg foran skjermen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Droppet gjenforening

For kort tid tilbake ble det kjent at de seks vennene skulle gjenforenes i en to-timer lang spesialepisode. Gjenforeningen er en hyllest til seriens regissør, James Burrows (75).

Noen dager senere ble det imidlertid kjent at Matthew Perry ikke kunne være en del av den storslåtte gjenforeningen, ettersom han var opptatt med skuespillet «The End Of Longing».

- Det er et flott arrangement. Vi er alle så glade i James Burrows og jeg er sikker på at Matthew hadde vært der hvis han kunne, men han må jo jobbe. Kanskje det en dag vil bli en gjenforening, men det blir det ikke denne gangen, fortalte skuespiller David Schwimmer (49), som spiller Ross i serien, til FX, ifølge perezhilton.com.

Og forrige helg, tolv år etter at «Friends» avsluttet sin aller siste episode etter ti sesonger, var det tid for hyllest-festen med gjengen.

FRIENDS #MEETS BBT

Et bilde publisert av Kaley Cuoco (@kaleycuoco)

Selv om Perry glimtret sitt fravær vil han likevel introdusere kollegaene sine på TV-skjermen når spesialepisoden sendes 21. februar, melder E!Online.com.

LES OGSÅ: - Dette gjorde kvelden. Jeg klarer ikke å puste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer