SINGEL: Charlotte Thorstvedt innrømmer at det er litt rart å være singel igjen.  Foto: Anders Myhren/Seher.no
SINGEL: Charlotte Thorstvedt innrømmer at det er litt rart å være singel igjen. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

- Jeg har glemt hvordan det var å være singel

Men Charlotte Thorstvedt trives godt uten mann...

SEHER.NO: Det er én måned siden det ble kjent at kommende "X Factor"-programleder Charlotte Thorstvedt (22) og 120 Days-vokalist Ådne Meisfjord hadde endt deres forhold.

Saken ble slått stort opp i flere norske medier, og i et ferskt intervju med VG Helg innrømmer TV-stjernen at det var litt kjipt at de ikke fikk ha bruddet for seg selv.

- Spesiet når man ikke har gjort noen ting offisielt, nesten ikke for oss selv en gang - og så kommer det en sak om at vi har gjort det slutt. Det provoserer meg, forteller Charlotte til avisen.

Det begynner å bli en stund siden 22-åringen sist var singel, likevel tror Charlotte at den nye tilværelsen vil være bra for henne.

- Det er så nytt for meg at jeg har glemt hvordan det var å være singel, men jeg tror det blir veldig bra for meg. Jeg har hatt to kjærester i fem år, med et par måneders mellomrom. Jeg tror jeg var redd for å være ensom. Det er bra for meg å lære å stå på egne ben uten en mann, sier hun.

Charlottes foreldre skilte seg da hun var 13 år, noe 22-åringen omtaler som et "sjokk". Derfor er hun også fast bestemt på at dersom hun gifter seg, så skal hun ikke ta lett på det.

- Jeg synes folk tar alt for lett på skilsmisse. Fordi det er blitt så vanlig, tror folk det er ok å avslutte ekteskapet med en gang man begynner å slite, sier hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Vil ha stjernevenninne til "X Factor"