- IKKE PÅFALLENDE KJEKK. Fredrik Skavlan mener han ser ut som nabogutten. Foto: SCANPIX
- IKKE PÅFALLENDE KJEKK. Fredrik Skavlan mener han ser ut som nabogutten. Foto: SCANPIX Vis mer

- Jeg har glede av at jeg ikke er så kjekk

Fredrik Skavlan tror utseendet er viktig for suksessen han har opplevd på tv-skjermen.

Publisert
SEHER.NO: Fredrik Skavlan er kanskje tidenes mest suksessrike skandinaviske talkshowvert, og han er kjæreste med en av Europas vakreste skuespillerinner.

Men «Først og Sist»/«Skavlan» og Maria Bonnevie (37) har ikke kommet som en følge av at han er så kjekk, mener den 44 år gamle tv-profilen selv.


- Jeg tror jeg har glede av at jeg ikke er så påfallende kjekk. At jeg ser vanlig ut, nærmest som «the boy next door», nabogutten, sier Skavlan til svenske Expressen, ifølge Her og Nå.

Skavlan fortsetter etter planen den svensk-norske talkshow-suksessen med 12 nye avsnitt i vår 12 i høst og ytterligere 12 våren 2012.

Programmet, som sendes både på NRK og på SVT, slo i fjor høst sin egen rekord med over tre millioner norske og svenske seere.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Ikke kjekk nok for D&G

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer