Robin Johansson:

- Jeg har gjort mye feil i løpet av livet

«Paradise Hotel»-aktuelle Robin Johansson slipper ny låt.

LÅTAKUTELL: Fredag slipper Robin Johansson låta «Hon är fin». Der synger han om hva han har gått gjennom i livet. Foto: Jonas Scheie Hammer
LÅTAKUTELL: Fredag slipper Robin Johansson låta «Hon är fin». Der synger han om hva han har gått gjennom i livet. Foto: Jonas Scheie Hammer Vis mer
Publisert

Tidligere denne måneden skapte «Paradise Hotel»-deltaker Robin Johansson (24) overskrifter i norsk presse, da han og realitykollega Jamilla Brooke Wais (24) påsto at de var i et forhold.

Det tok imidlertid ikke lang tid før løgnen ble avslørt, og de to la seg flate.

Det kom også mange reaksjoner i januar, da det ble kjent at Johansson skulle delta i det norske realityprogrammet, spesielt med bakgrunn i hans turbulente fortid.

Nå håper imidlertid 24-åringen å legge fortiden bak seg, og å gi nordmenn og andre et annet inntrykk av ham.

Fredag slipper nemlig svensken låta «Hon är fin», og overfor Se og Hør letter han på sløret om innholdet i den nye sangen.

Forandret

- Jeg synger om livet mitt. Jeg forteller om vanskelige ting jeg har gått gjennom, og tror at de som har fulgt meg en stund vil kunne få en del svar på det de lurer på, sier han og fortsetter:

- Jeg har skrevet den helt selv. Jeg har selvsagt fått litt hjelp til produksjonen, men jeg har skrevet teksten selv.

- Du fremstår som veldig åpen i låta, hva er målet ditt?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer