Robin Johansson:

- Jeg har gjort mye feil i løpet av livet

«Paradise Hotel»-aktuelle Robin Johansson slipper ny låt.

LÅTAKUTELL: Fredag slipper Robin Johansson låta «Hon är fin». Der synger han om hva han har gått gjennom i livet. Foto: Jonas Scheie Hammer
LÅTAKUTELL: Fredag slipper Robin Johansson låta «Hon är fin». Der synger han om hva han har gått gjennom i livet. Foto: Jonas Scheie Hammer Vis mer
Publisert

Tidligere denne måneden skapte «Paradise Hotel»-deltaker Robin Johansson (24) overskrifter i norsk presse, da han og realitykollega Jamilla Brooke Wais (24) påsto at de var i et forhold.

Det tok imidlertid ikke lang tid før løgnen ble avslørt, og de to la seg flate.

Det kom også mange reaksjoner i januar, da det ble kjent at Johansson skulle delta i det norske realityprogrammet, spesielt med bakgrunn i hans turbulente fortid.

Nå håper imidlertid 24-åringen å legge fortiden bak seg, og å gi nordmenn og andre et annet inntrykk av ham.

Fredag slipper nemlig svensken låta «Hon är fin», og overfor Se og Hør letter han på sløret om innholdet i den nye sangen.

Forandret

- Jeg synger om livet mitt. Jeg forteller om vanskelige ting jeg har gått gjennom, og tror at de som har fulgt meg en stund vil kunne få en del svar på det de lurer på, sier han og fortsetter:

- Jeg har skrevet den helt selv. Jeg har selvsagt fått litt hjelp til produksjonen, men jeg har skrevet teksten selv.

- Du fremstår som veldig åpen i låta, hva er målet ditt?

DRAMATISK: I fjor ble svenske Robin Johansson knivstukket syv ganger etter en kveld på byen. Her forteller han hva som skjedde. Video: Jonas Scheie Hammer / Edit: Kine Falch Vis mer

- Jeg har gått gjennom utrolig mye dritt, noe som har gjort at mange også tenker dritt om meg. Det har blant annet gitt meg problemer med jenter i ettertid, innrømmer han.

Tidligere har Johansson vært i et svært offentlig forhold med toppblogger og forfatter Sophie Elise Isachsen (24). De to var et par i halvannet år, og forholdets opp- og nedturer ble godt dokumentert i TV 2-serien «Bloggerne».

Bare en måned etter bruddet, i januar 2016, ble Johansson dømt for vold mot en kvinne og en politimann. Ifølge dommen fra Oslo tingrett ble voldsepisoden mot førstnevnte karakterisert som «brutal».

Hemmelighetsfull

I låta «Hon är fin» synger Johansson blant annet: «Orker ikke pressen, oppi denne prosessen». Og: «Skriver noen greier i avisen, kjære beklager, det var ikke meningen».

Robin er svært hemmelighetsfull når han får spørsmål om det er Sophie Elise teksten handler om.

- Jeg vil ikke bekrefte nå hvem jeg synger om. Jeg synger om ulike situasjoner og hendelser i livet mitt. Situasjoner som har fulgt meg i flere år, forklarer han, og fortsetter:

- Jeg har gjort mye feil i løpet av livet, jeg var usikker og visste ikke hva jeg ville. Jeg drakk for mye og klarte ikke kontrollere at jeg hadde ADHD.

Saken fortsetter nedenfor.

SJEKKER INN: Svenske Robin Johansson (24) var tidligere sammen med toppbloggeren Sophie Elise. Nå ønsker han å kvitte seg med stempelet som «eksen til …» når han sjekker inn på den norske utgaven av Paradise Hotel. Foto/edit: Kine Falch/Jonas Scheie Hammer Vis mer

De siste ukene har norske tv-seere kunne følge Johansson i «Paradise Hotel» sammen med et knippe andre deltakere på skandalehotellet i Mexico. Selv føler han at han har fått vist en ny side av seg selv i realityprogrammet.

- Jeg har vokst opp og lært meg å håndtere ADHD-diagnosen. Jeg tenker mer over konsekvenser nå, og prøver å tenke meg om to ganger før jeg gjør eller sier noe. Jeg har forandret meg, og det ville jeg også ha med i låta jeg slipper, forteller han.

- Føler du folk har fått et annet inntrykk av deg nå etter «Paradise»-deltakelsen?

- Ja, herregud. For min del så startet jo all dritten i Norge. Jeg har blitt hatet, truet på livet og mishandlet på byen. Men nå under «Paradise» mottar jeg bare kjærlighet, hevder han.

Fordommer

Da Se og Hør møtte Johansson i Mexico tidligere i år var han brutalt ærlig om fortiden.

- Hvordan har du kommet dit du er i dag - har du fått noen form for profesjonell hjelp?

- Det har vært en prosess, men jeg har jobbet med meg selv, og har også en mor som er psykolog. Jeg valgte å bryte med min tidligere omgangskrets. Nå omgir jeg meg med bra mennesker og føler på mange måter at jeg har funnet meg selv, sa Johansson, som til vanlig er bosatt i Norrland i Sverige.

Saken fortsetter nedenfor.

BOBLER: Det blir hett på «Paradise Hotel» når et flertall av deltakerne bestemmer seg for å teste ut boblebadet. Vis mer

Den gang fortalte han også at målet med deltakelsen i «Paradise Hotel» handlet om å vise at han har forandret seg.

- Det er mange som har fordommer mot meg. Nå vil jeg vise at jeg har vokst opp og at jeg har lært av mine feil.

- Dersom jeg fortsatt hadde vært «ustabil», slik jeg var tidligere, ville jeg aldri ha deltatt på «Paradise Hotel». Det hadde vært som å drite på draget, delte han.

LES OGSÅ: - Det er ingen hemmelighet at jeg har hatt et veldig intenst år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer