VENTER BRÅK: - Vi kommer til å bli parodiert framover, sier Behn til Dagbladet. Foto: SCANPIX
VENTER BRÅK: - Vi kommer til å bli parodiert framover, sier Behn til Dagbladet. Foto: SCANPIX Vis mer

- Jeg har gjort mine tabber

Og Ari Behn er overbevist over at det kommer til å komme mer bråk rundt TV-serien.

Publisert
SEHER.NO: Fredag er det duket for premiere på «Ari og Per» på NRK1, hvor Ari Behn (39) og Per Heimly (39) reiser rundt i verden og møter spennende mennesker.

I den nye serien går Behn blant annet i boksekamp mot en sigøynerkonge, kysser løvene på et russisk sirkus og går på byen kledd opp og sminket som kvinne. Ifølge Dagbladet er 39-åringen overbevist over at det kommer til å bli bråk rundt TV-serien.

Etter innspilling av Skavlan - som ble spilt inn med Behn i Stockholm torsdag - fortalte prinsessegemalen til avisen at han er forberedt på å bli parodiert etter premieren.

- Jeg har gjort mine tabber i offentligheten. Og selvfølgelig kommer det til å bli mange meninger om «Ari og Per». Ikke minst kommer vi til å bli parodiert framover. Men du vet hvorfor Askeladden fikk prinsessa, men bare halve kongeriket? Fordi den andre halvdelen av kongeriket var sterkt imot ham, sier Behn til Dagbladet.

Se «Ari og Per» på NRK1 fredag klokken 22.30. Se hele Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Sjekk den Ari-sveisen! 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer