- Jeg har gjort en enorm tabbe

Stjernen ber om unnskyldning etter sjokk-uttalelsen.

ANGRER: Kristen Stewart ber om unnskyldning for de sjokkerende uttalelsene. Foto: Stella Pictures
ANGRER: Kristen Stewart ber om unnskyldning for de sjokkerende uttalelsene. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Det var mange som hevet øyebrynene da «Twilight»-stjernen Kristen Stewart (20) sammenlignet sin egen berømmelse med det å bli voldtatt i et nylig intervju.

- Det man ikke ser er alle kameraene som blir dyttet opp i fjeset mitt, alle de bisarre spørsmålene jeg blir spurt, eller folk som faller over hverandre, skriker og erter meg for at de skal få en reaksjon. Bildene er så... Jeg føler jeg ser på noen som blir voldtatt, sa hun til britiske Elle.

Reaksjonene lot ikke vente på seg. Organisasjonen R.A.I.N.N (The Rape and Incest National Network) hevdet uttalelsen var «beklagelig».

«Stewarts kommentarer er beklagelige. Hun spilte seg et voldtektsoffer i filmen Speak, og dette burde fått henne til å bruke en mer sømmelig metafor for å beskrive en paparazzis oppførsel. Voldtekt er mer enn påtrengende oppførsel, det er en voldelig lovbrytelse som skaper langvarige mentale skader for ofre», het det i organisasjonens uttalelse.


Nå har imidlertid Stewart innsett at hun har gjort en feil, og har kommet med en offentlig beklagelse etter det hun selv sa.

- Jeg har virkelig gjort en enorm tabbe, det er klart. Og jeg er veldig lei meg for valget av ordene jeg brukte. Jeg har sagt dumme ting før, og alltid tenkt at jeg ikke bryr meg. Men denne gangen burde jeg brukt ordet krenket isteden. At noen nå tror jeg ikke har medfølelser når det kommer til dette temaet, gjør meg veldig trist, sier skuespilleren.

Stewart, som vanligvis ikke er noen stor favoritt hos kjendisbloggeren Perez Hilton, får nå noen rosende ord fra bloggeren.

- Unnskyldningen høres ærlig ut, og vi tror folk vil sette pris på at du tar deg tid til å innse dine feil, skriver han på sin nettside.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Berømmelse er som å bli voldtatt