FORTSATT SAMMEN: Veronica og Per Orderud er fremdeles gift - selv om de sjeldent ser hverandre.
FORTSATT SAMMEN: Veronica og Per Orderud er fremdeles gift - selv om de sjeldent ser hverandre. Vis mer

- Jeg har gitt Per et ultimatum

Trippeldrapsdømte Veronica Orderud vet ikke om ekteskapet vil vare utenfor murene.

Publisert
SEHER.NO: Trippeldrapsdømte Veronica Orderud (39) har tilbragt 11 år i fengsel, og er fortsatt gift med ektemannen Per Orderud, til tross for at han soner i et annet fengsel.

I tirsdagens utgave av Se og Hør innrømmer 39-åringen imidlertid at forholdet mellom dem er problematisk, og at de har svært ulike ønsker for hvordan de skal leve når de slipper ut om få år.

I det åpenhjertige intervjuet sier Veronica at hun er usikker på om paret kan leve som ektefolk når de slipper ut fra fengsel. Hun vil nemlig flytte til byen, mens han vil bo på gården i Sørum.

- Jeg vet ikke helt. Vi snakket faktisk om det i påsken. Vi hadde permisjon samtidig, for en gangs skyld, og jeg dro til gården for å snakke ut. Jeg ga Per et slags ultimatum. Dersom vi skal være sammen, så må han flytte til byen. Det tror jeg ikke han vil, men vi får se. Per er så knyttet til gården. Han rydder og står i, men gården er jo i forfall. Jeg flytter ikke dit. Og jeg bruker ikke opp dyrebare permisjonsdager på å klippe hekk og ryde opp, sier hun til Se og Hør.

- Vi har vokst litt fra hverandre. Jeg er fortsatt glad i Per, men det er ingen stormende forelskelse, legger hun til.
 
Les det store intervjuet med Veronica Orderud i Se og Hør som er i salg nå.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Kjendisadvokat fikk hjernekreft  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer