- Jeg har gitt Per et ultimatum

Trippeldrapsdømte Veronica Orderud vet ikke om ekteskapet vil vare utenfor murene.

FORTSATT SAMMEN: Veronica og Per Orderud er fremdeles gift - selv om de sjeldent ser hverandre.
FORTSATT SAMMEN: Veronica og Per Orderud er fremdeles gift - selv om de sjeldent ser hverandre. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Trippeldrapsdømte Veronica Orderud (39) har tilbragt 11 år i fengsel, og er fortsatt gift med ektemannen Per Orderud, til tross for at han soner i et annet fengsel. I tirsdagens utgave av Se og Hør innrømmer 39-åringen imidlertid at forholdet mellom dem er problematisk, og at de har svært ulike ønsker for hvordan de skal leve når de slipper ut om få år. I det åpenhjertige intervjuet sier Veronica at hun er usikker på om paret kan leve som ektefolk når de slipper ut fra fengsel. Hun vil nemlig flytte til byen, mens han vil bo på gården i Sørum. - Jeg vet ikke helt. Vi snakket faktisk om det i påsken. Vi hadde permisjon samtidig, for en gangs skyld, og jeg dro til gården for å snakke ut. Jeg ga Per et slags ultimatum. Dersom vi skal være sammen, så må han flytte til byen. Det tror jeg ikke han vil, men vi får se. Per er så knyttet til gården. Han rydder og står i, men gården er jo i forfall. Jeg flytter ikke dit. Og jeg bruker ikke opp dyrebare permisjonsdager på å klippe hekk og ryde opp, sier hun til Se og Hør. - Vi har vokst litt fra hverandre. Jeg er fortsatt glad i Per, men det er ingen stormende forelskelse, legger hun til.   Les det store intervjuet med Veronica Orderud i Se og Hør som er i salg nå. Bli fan av Seher.no på Facebook her Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. LES OGSÅ: Kjendisadvokat fikk hjernekreft  

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer