- Jeg har gått opp sju kilo

Petter Pilgaard frykter det som dukker opp når han fjerner skjorta... Se video!

TIL HELLAS MED KJÆRESTEN: Petter Pilgaard og Mari Haugersveen planlegger å pleie kjærligheten i Hellas i sommer. Men Petter hevder han frykter strandformen etter å ha lagt på seg sju kilo... Foto: SCANPIX
TIL HELLAS MED KJÆRESTEN: Petter Pilgaard og Mari Haugersveen planlegger å pleie kjærligheten i Hellas i sommer. Men Petter hevder han frykter strandformen etter å ha lagt på seg sju kilo... Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Petter Pilgaard (31) fikk mange kvinnelige fans, da han spradet rundt i bar overkropp i TV-serien «Paradise Hotel» i 2009.

Men nå hevder 31-åringen selv at damene neppe blir like imponert, ettersom han har lagt på seg flere trivselskilo foran årets strandsesong.

- Jeg har gått opp sju kilo. Du vet ikke hva som skjuler seg under her. Det er derfor jeg går med løs jakke, he he. Jeg vet jeg burde trent litt, men det er vel i seneste laget nå, sier han til Seher.no.

Sammen med samboeren Mari Haugersveen planlegger Petter å tilbringe deler av sommeren på den greske øya Naxos.

Og selv om han ikke er fornøyd med egen form, nøler han ikke med å rose utseendet til kjæresten - som han også deltar i realityserien «Petter elsker Mari» med.

- Se på henne, hun har ikke ett gram fett på kroppen. Da er det verre med gamlefar, sier han til Seher.no og ler.

Bli fan av Seher.no på Facebook her


Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Dette blir som å ha sex første gang[obj:media:9784]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer