GÅTT OPP I VEKT: Etter å ha vært ute å prøvd kjoler fant realitystjernen ut at hun hadde gått opp fire kjolestørrelser uten å legge merke til det. Foto: FameFlynet
GÅTT OPP I VEKT: Etter å ha vært ute å prøvd kjoler fant realitystjernen ut at hun hadde gått opp fire kjolestørrelser uten å legge merke til det. Foto: FameFlynetVis mer

- Jeg har gått opp fire størrelser pga festing

Realitystjernen Chantelle Houghton fikk sjokk da hun var på handletur.

SEOGHØR.NO:   Realitystjernen Chantelle Houghton (29), kjent fra det britiske realityshowet «Big Brother Celebrity», har lenge gått opp og ned i vekt. Nå snakker Chantelle for første gang ut om vektøkningen.

- Jeg var ute for å kjøpe meg en kjole forrige helg og ble sjokkert over å finne ut at jeg hadde gått opp fire størrelser!, skriver Chantelle i sin faste spalte i bladet new!

Big Brother-stjernen legger skylden for vektøkningen på søppelmat og takeaway, men forteller samtidig at hun har slitt med vekten etter hun fødte datteren Dolly.

- Jeg tror de aller fleste mødre vil være enige med meg om at det er vanskelig å holde seg i form når man har en lite baby, skriver Chantelle ifølge avisen Daily Mail.

Men selvom realitystjernen fikk sjokk da hun fant ut av vektøkningen, har hun ingen planer om et strengt treningsregime eller å legge om kostholdet kraftig.

- Jeg kommer ikke til å begynne på en streng diett eller trene hyppig. Jeg er ikke lei meg over vektøkningen, fordi jeg mener at kjolestørrelser ikke spiller noen rolle.

I fjor ble det slutt mellom reality-stjernen Chantelle Houghton og forloveden Alex Reid etter at han skal ha hatt orgier i huset mens Chantelle gikk gravid med datteren deres Dolly.

LES OGSÅ:    Fant tilbake til eksen