RASER NED I VEKT: Ifølge Kelly Osbourne har hun på kun tre uker allerede gått ned seks kilo.
RASER NED I VEKT: Ifølge Kelly Osbourne har hun på kun tre uker allerede gått ned seks kilo. Vis mer

- Jeg har gått ned seks kilo!

Endelig har Kelly Osbourne funnet en treningsform som fungerer...

SEHER.NO: Realitystjernen Kelly Osbourne (24) er for tiden aktuell i den amerikanske utgaven av "Skal vi danse" -  "Dancing With The Stars".

Og 24-åringen, som i flere år har slitt med vekten sin, har allerede begynt å merke resultatene av den beinharde dansetreningen.  

Etter tre uker med flere intense økter hver dag, har realitystjernen rast ned flere klesstørrelser. Og i et ferskt intervju med Closer Magazine forteller 24-åringen at hun allerede har gått ned over seks kilo, skriver Daily Mail.

- Jeg har gått ned nærmere seks kilo allerede. Jeg er så spent! Mot sutten at dette kommer jeg til å være kjempetrent, forteller hun.

Kelly innrømmer at hun tidligere har forsøkt det meste innen slanking, men at ingenting har hatt like stor effekt som dansetreningen hun nå gjennomgår.

- Det er helt fantastisk. Jeg har forsøkt så mange idiotiske dietter for å gå ned i vekt, men alt jeg egentlig trengte å gjøre var å begynne å danse, sier hun.

Realitystjernens intense treningsregime involverer fire timer med dansetrening hver eneste dag, samt Pilates-trening to ganger i uken.

I forrige uke var også dansepartneren Louis Van Amstel med 24-åringen til London i forbindelse med lanseringen av hennes nye bok "Fierce", slik at de kunne fortsette treningen.

- Hele livet mitt har forandret seg takket være "Dancing With The Stars". Jeg har aldri følt meg så sunn. Pilates er fantastisk, holdningen min har blitt så mye bedre og jeg har til og med begynt å få muskler i magen - det er helt utrolig. Jeg har blitt helt besatt av Pilates, alle burde prøve det, sier hun.

Ifølge 24-åringen har offentligheten hatt et litt misforstått bilde av vekten hennes, og hun opplever ofte at folk blir overrasket når de innser hvor liten hun egentlig er.

- Jeg er faktisk ganske liten, jeg ser bare ekstra stor ut på bilder. En model sa en gang til meg "herregud, du ser mye bedre ut i virkeligheten", forteller hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Raser mot fett-hets