- Jeg har gått ned 45 kilo

Publikum måtte klype seg i armen da de så hvem som dukket opp på catwalken...

<strong>KNAPT TIL Å KJNNE IGJEN:</strong> Kirstie Alley takker deltakelsen i den amerikanske versjonen av «Skal vi danse?» og sin egen disiplin for at hun har gått ned over 45 kilo. Foto: All Over
KNAPT TIL Å KJNNE IGJEN: Kirstie Alley takker deltakelsen i den amerikanske versjonen av «Skal vi danse?» og sin egen disiplin for at hun har gått ned over 45 kilo. Foto: All Over Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den tidligere «Cheers»-stjernen Kirstie Alley har i mange år slitt med overvekt og til tross for flere forsøk, har hun ikke funnet en slankekur som har hatt varig effekt.

Men etter at hun i fjor deltok i den amerikanske versjonen av TV-konkurransen «Skal vi danse?» - hvor hun kom på andre plass - raste kiloene av.

Og etter at serien tok slutt har Alley fortsatt den knallharde dietten.

- Jeg har gått ned over 45 kilo. Jeg føler jeg er tilbake i mitt rette element. Jeg hadde ingen anelse om hvordan jeg så ut før, sier hun i et intervju med TV-programmet Entertainment Tonight.

Tirsdag feiret hun sin nye og atskillig lettere utgave med å gjøre comeback som catwalk-modell i en alder av 60 år.

Alley ble ifølge UsMagazine.com møtt med jubel i New York, da hun dukket opp i en kjole laget av hennes gode designervenn Zang Toi.

- Før jeg ble med i «Dancing with the stars» kjøpte jeg en kjole i alle størrelser fra 14 til 4, og tenkte at jeg ville gjerne inn i den minste. Nå kan jeg endelig bruke den, sier hun stolt.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Dater 40 år yngre mann

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer