SMELLVAKKER: Khloé Kardashian blir stadig fotografert på vei ut og inn av diverse treningssentre, og nå har blondinen avslørt at hun har gått ned hele 16 kilo det siste året. Foto: Scanpix
SMELLVAKKER: Khloé Kardashian blir stadig fotografert på vei ut og inn av diverse treningssentre, og nå har blondinen avslørt at hun har gått ned hele 16 kilo det siste året. Foto: Scanpix Vis mer

- Jeg har gått ned 16 kilo

Khloé Kardashian avslører at de intense treningsøktene har lønnet seg.

Publisert

SEOGHØR.NO: Tidligere har realitystjernen Khloé Kardashian (31) hevdet at hun har slitt med «noen kilo ekstra», men i dag er det ingen tvil om at hun er fornøyd med kroppen sin.

FORMFULL: Khloé viste frem sin veldreide kropp på forsiden av bladet Complex. Foto: Faksimile, Complex
FORMFULL: Khloé viste frem sin veldreide kropp på forsiden av bladet Complex. Foto: Faksimile, Complex Vis mer

Nylig stilte blondinen opp på en sexy photoshoot for bladet Complex, hvor hun viste frem resultatet av de mange timene hun har lagt igjen på treningssenteret.

Mye av motet som måtte til for å stille opp på de vågale bildene, skal ha kommet fra storesøsteren Kim Kardashian (34).

– Jeg må bare takke min veldig støttende søster for at hun tvang meg til å gjøre dette. Jeg hadde utsatt det fordi jeg var så redd, men Kim hadde troen på meg, skrev 31-åringen på Instagram.

Til tross for at hun har vært svært åpen om vekttapet, har Khloé holdt kortene tett til brystet når det gjelder hvor mye hun har gått ned – frem til nå.

– Jeg har gått ned 16 kilo. Jeg veier meg ikke ofte og jeg er ikke så opptatt av det, men jeg sjekker av og til, sa stjernen til radiostasjonen Nova FM.

– Jeg vet hvordan jeg vil føle meg i klær og det blir litt avhengighetsskapende når man begynner å se resultater. Man tenker bare «jeg vil se mer», fortsatte hun.


Vekket harme med niqab-bilde

A photo posted by Khloé (@khloekardashian) on


Som resten av Kardashian-klanen, skaper Khloé titt og ofte debatt.

Blant annet var det flere som reagerte da hun tidligere i år, under en ferietur i Dubai, la ut et bilde av seg selv iført en tradisjonell niqab (hodeplagg som brukes av noen muslimske kvinner, journ.anm.) på sosiale medier.

Den gang beskyldte flere kritikere 31-åringen for å bruke plagget som et slags kostyme, fremfor i kraft av dets religiøse betydning.

Også i fjor skapte Khloé mediestorm da hun hadde på seg indiansk hodepryd i anledning niesen North Wests ettårsdag.LES OGSÅ: Postet toppløsbilde av storesøsteren

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer