- Jeg har gått ned 14 kilo med dødt kjøtt

Jennie Garth elsker livet som nysingel, slank og førti.

SKILT: Jennie Garthog Peter Facinelli var mann og kone i 11 år, inntil han ønsket å skille seg på grunn av «uforenelige uenigheter» - og rykter om utroskap fra hans side. Foto: FAME FLYNET
SKILT: Jennie Garthog Peter Facinelli var mann og kone i 11 år, inntil han ønsket å skille seg på grunn av «uforenelige uenigheter» - og rykter om utroskap fra hans side. Foto: FAME FLYNET Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I mars i år kom nyheten om at «Twilight»-skuespiller Peter Facinelli (38) hadde dumpet kona Jennie Garth (40).

Skilsmissen kom som et sjokk på «Beverly Hills 90210»-stjernen, som tok det hele naturlig nok veldig tungt.

- Jeg har vært gjennom mine mørkeste stunder, og nå er jeg på vei ut. Jeg har det greit. Jeg aner ikke hva fremtiden vil bringe, for jeg har aldri vært god til å planlegge, fortalte Garth.

Men det var den gang.

I et intervju med nettstedet People forteller trebarnsmoren at hun har det bedre enn aldri før. Hun har lagt om kostholdet og begynt å trene, og det har gitt resultater.

- Jeg har gått ned rundt 14 kilo det siste året - bort med 14 kilo dødt kjøtt. Det er kanskje ekkelt å si, men jeg føler at den delen av meg var død, og at jeg måtte skrelle det bort, sier hun åpenhjertig.

Garth er en hyppig rød løper-gjenger, og hennes «nye kropp» har blitt lagt merke til fans så vel som kjendispressen. Selv tar hun det hele med knusende ro, og sier at hun har kommet i en fase av livet hvor hun trives godt med seg selv.

- Jeg er 40. Det er sant. 40 er den nye «lille, sorte». Jeg aner ikke hvordan jeg vil se ut om 40 nye år, men jeg føler definitivt at dette er en fantastisk periode i livet mitt.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Jennie Garth dater igjen etter skilsmissen 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer