- Jeg har gått ned 12 kilo på en måned

Kiloene raser av den tidligere MGP-vinneren Charlotte Perrelli som fødte sitt tredje barn i sommer.

NED I VEKT: Perrelli har gått ned hele 12 kilo på en måned etter at hun fødte sitt tredje barn i juli. Foto: All Over Press
NED I VEKT: Perrelli har gått ned hele 12 kilo på en måned etter at hun fødte sitt tredje barn i juli. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:   Den svenske artisten Charlotte Perrelli (38), som vant Eurovision Song Contest med låten «Take Me To Your Heaven» i 1999 ble i sommer mamma for tredje gang.

Det var i februar i fjor at Perelli åpenhjertig fortalte den svenske avisen Aftonbladet at hun hadde funnet lykken med den to år yngre forretningsmannen Anders Jensen (36) - som på det tidspunktet var i skilsmissefasen med svenske TV4s profilerte ansikt Suzanne Sjögren (38).

Perrelli selv har vært gjennom en bitter skilsmisse med sin tidligere ektemann Nicola Perrelli. De to ble skilt i 2010 etter at han hadde vært utro. Nicola og Charlotte har sønnene Angelo og Alessio sammen.

Under graviditeten kunne man på artistens blogg følge med på hvordan kroppen til Charlotte forandret seg. Perrelli skrev blant annet at hun gikk opp hele 30 kilo.

Kiloene raser av 

Nå en måned senere har kiloene begynt å rase av den svenske popstjernen.

- Jeg har gått ned 12 kilo på en måned, og det er klart det er mye. Men jeg har 8 kilo igjen for å komme tilbake til vekten jeg hadde før graviditeten. Det er så mye med ammingen og sånt som setter fart på det. Det blir nok vanskligere å gå ned de siste kiloene, forteller Charlotte til den svenske avisen Expressen.

Charlotte forteller at hun egentlig ikke har gjort noe spesielt for å ta av babyvekten.

- Jeg føler faktisk helt ærlig ikke noe press. Det får ta den tiden det tar. Jeg vet at jeg kommer tilbake, så fort jeg føler meg klar kommer jeg til å begynne å trene igjen. Det gjør jeg fordi jeg vil det og fordi jeg føler meg bedre når jeg trener, sier Perrelli.

Sunt kosthold

Den svenske popstjernen forteller at det er en lettelse for kroppen at babyvekten begynner å forsvinne. For å komme raskere tilbake til matchvekten har sangeren valgt å slutte med unyttig mat og godterier.

- Jeg spiser som vanlig, men jeg spiser sunn mat. Jeg drikker ikke brus og spiser ikke noe som inneholder sukker. Jeg forsøker å hjelpe kroppen med å komme tilbake i form, forteller den svenske popstjernen til avisen. 

LES OGSÅ:   MGP-stjernen ble mamma igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer