- Jeg har gått ned 10 kilo

Ny pokal til tross, ikke alt er like lett for den norske trenerlegenden.

USIKKER: - Jeg har ikke planlagt noe med noen etter jul. Jeg vet ikke nå om jeg har lyst til å fortsette heller, sier Nils Arne Eggen. Foto: Scanpix
USIKKER: - Jeg har ikke planlagt noe med noen etter jul. Jeg vet ikke nå om jeg har lyst til å fortsette heller, sier Nils Arne Eggen. Foto: Scanpix Vis mer
SEHER.NO: Rosenborg-trener Nils Arne Eggen (69) er svært usikker på om han ønsker å gå på flere sesonger som fotballtrener på høyt nivå. Etter at han gjorde comeback på Lerkendal har trenerlegenden gått ned 10 kilo, avslører han til VG.

- Jeg har ikke planlagt noe med noen etter jul. Jeg vet ikke nå om jeg har lyst til å fortsette heller, sier han til avisen.

Nylig ledet 69-åringen RBK til nok et seriegull. Men det har kostet, innrømmer han nå.

- Jeg har da gått ned 10 kilo siden jeg tok på meg denne jobben. Du må være vital når du skal være hovedtrener vet du, forklarer Eggen, som  hjemme har en syk kone som bekymrer ham.

- Hun har en alvorlig sykdom, men har gode prognoser til å bli frisk, har fotballtreneren tidligere uttalt til Adresseavisen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: «Dawson's Creek»-stjerne giftet seg