FIKK HJELP TIL Å TAKLE SUKSESSEN: Lady Gaga har solgt 24 millioner album og 125 millioner singler over hele verden, og har blant annet vunnet fem Grammy Awards og 13 MTV Video Music Awards. Foto: Jackson Lee / Splash News/ All Over Press
FIKK HJELP TIL Å TAKLE SUKSESSEN: Lady Gaga har solgt 24 millioner album og 125 millioner singler over hele verden, og har blant annet vunnet fem Grammy Awards og 13 MTV Video Music Awards. Foto: Jackson Lee / Splash News/ All Over PressVis mer

- Jeg har gått i terapi

Den dyktige artisten innrømmer at hun fikk hjelp til å takle suksessen.

SEOGHØR.NO: Lady Gaga (27) har blitt en av verdens største popstjerner etter at hun slo gjennom med debutalbumet «The Fame» i 2008.

Nå forteller sangfuglen, som nylig avslørte at hun tidligere røykte 15 joints om dagen, at hun har fått hjelp til å lære seg å takle livet i søkelyset.

- Jeg har gått i terapi, og jeg er ikke ikke flau for å snakke om det, sier hun til Attitude magazine, ifølge Contactmusic.com.

«Applause»-stjernen håper at åpenheten hennes kan hjelpe andre til å stå frem med ulike problemer.

- Jeg vil at fansen min og alle andre skal kunne snakke om slike ting. For når man åpner seg om dette, så kan alle støtte hverandre og slutte å tenke at vi burde være flaue.

LES OGSÅ: Lady Gaga kastet alle klærne for publikum